Odkiaľ kupujete Metal a rock tričká? Vždy keď si nejaké kúpim tak sa začne trhať alebo sa objavia obrovské diery a to som mal už tričká rôznych cenových skupín. Poradte nejaký eshp s vlastnou skúsenosťou
no jo, také trička zvyknú byť dobré šmejdy. Keď v nom nemáš diery tak sa to dodrbe obrázok. Najmä keď ich kúpiš u číňana z vietnamu a je vyrobené v kórei. Ale trepem riadne mimo
väcsinou na jarmoku (vinobrani) si nejake zadovazim, popripade na nejakom festivale.. z netu tricko este nemam, ale steelky ano.. ale co som to chcela..ze som si kupila vo Florencii draheeee tricko Opeth (lebo som ho na Slovensku nevedela zohnat) a absolutne nekvalitne, farba uz je skoro cela zodrata, roztiahlo sa..no koniec.. neverte Talianom!
kamarátka má dosť tričiek takýchto a šetky sú stále ako nové..neblednú netrhajú sa a neničia sa obrázky ak cete vedeiť kupuje t v lipt. Mikuláši v OC Jasná fajný obchodík..ale opasok sa m už troška rozjebkáva odtial
@17 Omg ja neviem či som nekompletný ale ja to tam aj tak neviem nájsť.
Takže, slečna Transplatvaná, veľmi pekne a z hĺbky srdca vás prosím, vysvetlite takému primitívnemu tvorovi ako ja, kde tam to mám čo stlačiť. Ďakuje za súcit a kajá sa
Ja som si kúpila Korpiklaani z funshirtu, ale to je tiež také tenké, takmer trhavé, ale práve to ja rada, lebo v lete je fajn, že je tenké. A metalshop sa mi neľúbi.
kupoval uz dakto tricka na stranke kapely? lebo inak neviem, kde by som zohnal Claim the Throne a Spectral. ake s tym mate skusenosti? dosli vam vobec? a kolko ste platili postovne?
No zatial co som objednavala tak najlepsie trika boli na » www.predajtriciek.sk/... maju tam uplnu haluz svietiace alebo blikajuce tricka reagujuce na hudbu. Mam od nich Ufona a je po p*c* majú tam aj video super. Taktiez super Rock a Metal tricka
no ale po dnesnej skusenosti s funshirtom koncim. zasa mi poslali ospravedlnujuci e mail ze tricko ktore som si objednal uz nepredavaju a dali mi 10% zlavu
Chcel by som sa opýtať že či neviete kde by sa dali zohnať nejaké veci od kapelky Bullet For My Valentine lebo pozeral som už aj na metalshop.sk aj na iných e-shopoch ale je tam o ničom sortiment. Najmä oblečenie
Ak si chceš spraviť kvalitné metal tričko, najlepšie je ak si vyberieš motív a dáš si naň potlač. Je viacero stránok, ktoré takéto niečo realizujú. Najlepšiu potlač mi spravili na www.Kreativa.sk. Ako si písal je viacero stránok, ktoré ponúkajú nekvalitné tričká. Ale na tejto som s tým zatiaľ nemal problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
K téme: neviem ti pomôcť
avsak tam prilis vela metalu nie je, ale keby nieco
» www.hiraxrecords.sk/katalog...
hirax nie je len hiraxrecords
Takže, slečna Transplatvaná, veľmi pekne a z hĺbky srdca vás prosím, vysvetlite takému primitívnemu tvorovi ako ja, kde tam to mám čo stlačiť. Ďakuje za súcit a kajá sa
@Matus33
@matus33
klikneš na link
svoju pozornosť zameráš na strednú časť obrazovky, konkrétne pod návod, ako sa starať o tričká
a pod tým, máš písmenká. povedzme, že chceš hľadať kapelu Sepultura.
klikneš na s
a hľadáš