obľúbených je vela, Káčko, lebo tam je všetko strašne super, od čašníčok až po veliký dvor, Čajka, lebo tam majú super stellu,auru som niekedy maal rad,a ale už tam nechodím, TeTe cefé, lebo tam majú skvelú kávu a potmo potom.. vínko v parkoch
@transplantovana noo ja keď idem do BA, alebo som išiel do Košíc, resp. Žiliny, tak som taký smrad nepociťoval, možno s tým Ružomberkom by sa to dalo dať do ekvivalencie
@redmoon keď sme pri smrade... nič proti BA, to mesto mám fakt rada. ale vždy, keď tam vystúpim na stanici, tak mám pocit, že odpadnem z toho smradu. v TT som necítila nikdy nič nejak smradľavo prevratné.
PB nesmrdí, tu nie je nič, čo by smrdelo. tu vlastne nie je nič.
@grietusha počakť, to už je zase o niečom inom, kukni sa do tej slávnej európskej menovej únie, ktorý z členov má takúto ,,smradľavú" hlavnú stanicu plnú bezdomovcov, bordelu a špiny a ešte k tomu v hlavnom meste? odpoviem za teba- žiaden, čiže my nie sme smradľavý. my sme unikátny!!!
ja TT úplne zbožňujem celú, nie len kvôli podnikom...chodila som tam 4 roky do školy a keby sa dal čas vrátiť,ešte by som sa tam vrátila....a najradšej mám námestie a pešiu zónu
myslim ze kazdi slusni a rozumni clovek do trnavy nezabludi ani nahodou ved by ho tam zbilia olupilui a ktovie co este staci vidiet v tv co robia trnavsky futbalovy fanusikovia a trnava ma hned " skvelu" povest na slovensku ( a nielen na slovensku )
Trnavu mám rada, dosť sa tam vyznám-no dobre, tak od pešej po Max, na stanicu a priľahlé okolie ale nestratím sa..
mám tam rodinu a dneska práve tam idem.
a čos a týka toho smradu, ešte sa mi nestalo, aby mi mesto smrdelo.. ešte keď fičalo Figaro, tak si spomínam na tú úžasnú vôňu... ach, vždy mi teta prepašovala cez vrátnicu lízatko
cajka, tete cafe, amfik cafe, kacko alias art club, je tam dost podnikov kde sa da zasit a uzit si pohodu. city cafe etc aj park je fajn. zalezi od toho co chces robit
sorry ale nemam rada trnavu uchyli na stanici, vsade sami agresivni fanusikovia futbalu, mizerna (respektive asi ziadna ) MHD...proste s Trnavou sa mi spajaju zatial len zle zazitky, co narobim.. mozno ak tam dojdem v sobotu na trnavsku trinastku tak zmenim nazor,uvidime..
@17 si predstav ze ano. a my stacila jedna "skusenost" z "obsluhou" v jednom nemenovanom trnavskom podniku. este stastie ze to bolo cestou do ba, kde ked sme im spomenuli ten podnik tak aj povedali svoj nazor na tt a nebola to chvala.
@23 a ty si kus vytocenej herecki, 23 rokou mas a ides tu usta otvarat na 16 rocne decko. a co tak si spravit vlastne decko?! biologicke hodini ti uz tykaju..tik tak, tik tak...tik tak pocujes...chod robit deti lebo hormony ti uz lezu na mozog
@17 este k tebe, a ty si nejaki trnavsky fanuskik futbalu co robui ten bordel ze si sa ozval?! lebo sa vravy ze strelena hus zagaga
@vladic pche, veď vy trnavu ani nepoznáte a študujete tam to ja mám BA pochodenú celú hore dole, kopcom a všetko. je fakt blbosť poveda,ť že u nás nič iné okrem intrákov nie je
na hlavnej ulici máš jeden skvelý klub, kde sa hrá všetko od elektroniky cez jazz až po také šialenosti všelijaké, stačí len ísť ďalej než do školy a na izbu lebo my potom robíme akcie a čudujeme sa, že kde sú tie tisíce študentov, čo u nás študujú
@flleur skús aj park na kapitulskej, tam je tiež krásne, to je tá ulička za múzeom.
@nikeboy ano, som futbalovy fanusik, ktory robi bordel, hadze svetlice na slusnych ludi ako si ty, pri mensom konflikte pouzijem boxer, niekedy teleskopicky obusok, podminovavam stadiony ostatnych futbalovych klubov na slovensku aj v zahranici.Cez den nic nerobim, iba pijem, v noci prepadavam starsie panie - niektore znasilnim, ine iba olupim...
Mozno ked si bol v tom podniku s "obsluhou" tak si niekoho podobneho stretol a tak si sa ho zlakol ze si zabudol gramatiku. Prepac to tomu cloveku. btw. aky to bol podnik? prezrad. Si super, fajn chlapik, skvele nazory, otvoreny, bez pretvarky
@30 a aby si ma konecne xapal- ja, nemam absolutne nic proti trnave. len mi vadia niektore veci( to aj tuna, ba este viac v meste kde byvam ) tak mier.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
vlastne, mne je to jedno kde, ale pokiaľ som v TT a nestretnem tam JU, tak sa tam cítim nadovšetko divne.
PB nesmrdí, tu nie je nič, čo by smrdelo. tu vlastne nie je nič.
mám tam rodinu a dneska práve tam idem.
a čos a týka toho smradu, ešte sa mi nestalo, aby mi mesto smrdelo.. ešte keď fičalo Figaro, tak si spomínam na tú úžasnú vôňu... ach, vždy mi teta prepašovala cez vrátnicu lízatko
cajka, tete cafe, amfik cafe, kacko alias art club, je tam dost podnikov kde sa da zasit a uzit si pohodu. city cafe etc aj park je fajn. zalezi od toho co chces robit
a potom este jeden taky kopcek, kam sme chodili pred navstevou divadla
ale páči sa mi park pri hradbách,popri hospodárskej,hádam som to dobre vysvetlila
@ 16 @ yolis úplne súhlasím
@23 a ty si kus vytocenej herecki, 23 rokou mas a ides tu usta otvarat na 16 rocne decko. a co tak si spravit vlastne decko?! biologicke hodini ti uz tykaju..tik tak, tik tak...tik tak pocujes...chod robit deti lebo hormony ti uz lezu na mozog
@17 este k tebe, a ty si nejaki trnavsky fanuskik futbalu co robui ten bordel ze si sa ozval?! lebo sa vravy ze strelena hus zagaga
na hlavnej ulici máš jeden skvelý klub, kde sa hrá všetko od elektroniky cez jazz až po také šialenosti všelijaké, stačí len ísť ďalej než do školy a na izbu lebo my potom robíme akcie a čudujeme sa, že kde sú tie tisíce študentov, čo u nás študujú
@flleur skús aj park na kapitulskej, tam je tiež krásne, to je tá ulička za múzeom.
Mozno ked si bol v tom podniku s "obsluhou" tak si niekoho podobneho stretol a tak si sa ho zlakol ze si zabudol gramatiku. Prepac to tomu cloveku. btw. aky to bol podnik? prezrad. Si super, fajn chlapik, skvele nazory, otvoreny, bez pretvarky
aj ty si fajn chlapík
ale pises kktini ked ma ani nepoznas a uz vies kde som bol a kde nie, tak poprosim nepis kktini ked vies hovno. pekny den ti zelam.