Trnava - internát, privát - Univerzita sv. Cyrila a Metoda
Čaute,
je tu niekto kto chodí na Univerzitu sv. Cyrila a Metoda, nie je z Trnavy a býva na internáte, alebo na priváte? Ja mám podanú prihlášku (podával som v druhom kole) ale zatiaľ nič neviem.
A sú tu vôbec nejakí budúci prváci na tej škole?
Totiž potreboval by som tam zohnať ubytovanie, zo školy mi napísali že mám čakať, ale viem že kto čaká nemá ... Aspoň v BA to tak platilo.
Ďakujem za nejaké info
@andrejevic ahoj,ja som bola na UCM a byvala som na internate Milosa Uhra MTF na Bottovej.. na UCM intrak, co je rovno v budove skoly, je tazke sa dostat, to fakt len malokto (kto niekoho pozna) sa tam dostane z prvakov.. a este ked ides z druheho kola, tak duplom..
Skor ten MTF, ale ak by aj nie, tak nevesaj hlavu, skus najst niekoho, kto zhana spolubyvajuceho do bytu, a ak by sa ti bytovy styl zivota nelubil, tak zvycajne od toho novembra/decembra na MTF intraku ubytuvavaju dalsich studentov, kedze sa im uvolnuju miesta.. ale v tom pripade tam treba ist niekedy na zaciatku oktobra a pytat sa na ubytovacom, pretoze zaujem o uvolnene izby je vzdy a kto prvy pride, ten berie.
(Plus pocula som,ze v stave velkej nudze, ak by si uz fakt nic nemal,tak ubytuvavaju studentov aj na poste pri zeleznicnej stanici smerom k Lidlu, no ti si zvycajne potom najdu nieco lepsie..ale docasne sa aj to da)
@andrejevic no medzi papiermi, ktore mi prisli zo skoly, ktore mam doniest na zapis, bola aj ziadost o ubytovanie. Vyplnila som, odovzdala na studijnom pri zapise, a potom som cakala kedy zverejnia na stranke ci mi pridelili intrak, resp na ktory ma dali, kedze oni hadzu UCM studentov aj na ine intraky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ďakujem za nejaké info
Skor ten MTF, ale ak by aj nie, tak nevesaj hlavu, skus najst niekoho, kto zhana spolubyvajuceho do bytu, a ak by sa ti bytovy styl zivota nelubil, tak zvycajne od toho novembra/decembra na MTF intraku ubytuvavaju dalsich studentov, kedze sa im uvolnuju miesta.. ale v tom pripade tam treba ist niekedy na zaciatku oktobra a pytat sa na ubytovacom, pretoze zaujem o uvolnene izby je vzdy a kto prvy pride, ten berie.
(Plus pocula som,ze v stave velkej nudze, ak by si uz fakt nic nemal,tak ubytuvavaju studentov aj na poste pri zeleznicnej stanici smerom k Lidlu, no ti si zvycajne potom najdu nieco lepsie..ale docasne sa aj to da)
Ahoj a na ten MTF si sa ako dostala? Len si sa tam spýtala či majú volné?