@vrahina nechcem ťa zabíjať, nebuď smiešna len sa čudujem, nečakala som že ty by si chcela byť učiteľkou ale aspoň dúfam, že to neštuduješ v NR., lebo na SJ katedrách sú len samí idioti....a v Trnave učí anglinu aj moja teta
sranda darí sa ti? baví ťa to?
@purenarcissism nniee niee v TT to študujem na UCM .... ako čo ma baví niečo ma baví a niečo zasa nie v každom prípade chcem isť na umeleckú asi všetci mi vravia v TT že mám umelecky potenciál tak nech odtiaľ vypadnem
@vrahina no šak ja som čakala, že pôjdeš na niečo umelecké lebo viem, že na strednú si chodila na tú umeleckú či čo tak rozhodne to nepremrhaj ja keby som mala talent na kreslenie alebo niečo také rozhodne idem za tým tak držím palce aby ti to vyšlo a bola si happy jak dva grepy
ja tiež budem meniť školu asi teraz dotiahnem toho bakalára do konca a magistra si spravím doma, v BA na UK a manažment alebo také niečo zatiaľ neriešim, len robím, predávam suveníry a som spoko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
sranda darí sa ti? baví ťa to?
ja tiež budem meniť školu asi teraz dotiahnem toho bakalára do konca a magistra si spravím doma, v BA na UK a manažment alebo také niečo zatiaľ neriešim, len robím, predávam suveníry a som spoko