Kupila som si podprsenku ktora vyzera skoro ako plavky a je push-up samozrejme.. chcela by som ju nosiť ako plavky ale neviem či veľmi vadi že vrchny material nie je taky ako maju plavky či s nim ta chlorovana voda v bazenoch niečo nespravi..
@istsinka a co, aj ja mam push-up plavkovu podprsenku.. mam tucne brucho, tucne stehna a v prsiach ako zazrakom nic.. ak chcem vyzerat aspon trochu zensky tak si inak nepomozem
@istsinka tak no su aj chudsie, su aj tucnejsie, ale celkovo moja postava ma dost zly tvar proste keby som mala normalne prsia tak vyzeram ovela lepsie
ja som raz bola pri mori s kamaráti ma vytiahli že nočné kúpanie a omylom som zobrala podprsenku namiesto plaviek normálnych y ako more s ňou nič nespravilo ale pri chlóre si nie som istá
ja som tak pouzivala minuleho roku v lete jednu podprsenku .. taka pekná farebná no proste nemala som pouzitelne plavky (ach) a vydrzala to ani sa nenatiahla nerozmocila ani nic .. aj momentalne ju mam na sebe a je v pohode ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Šak skús a uvidíš.
ta to bude potom prúser keď sa rozmoči
@smajdalf šak ale tu nejde o iststitties a už daj s tým pokoj
hawaitypek hm hm pozri si napr. taku alessandru ambrosio s push upkou a bez a uvidiš
@sitinka však nemáš lentilky pod kobercom?
btw ty máš podobný nick jak ja !!!! ťa vystrieľam !!!
just kidding, just kidding
istsinka veruže mam ((( DDDD iba podobný no stáva sa
tiaž si hovorím... i keď to je taký problém kúpiť push up plavky? v h&m som minulý rok kúpila v pohodičke vrchný diel