Chcem sa vás opýtať na názor ohľadom toho, keď je dievča zadané, ale kľudne si výjde von aj s iným chalanom (frajdo o tom nevie). Som stará škola, keď sa mi to nepáči? so confused
Vzhladom na to, ze akekolvek obmedzovanie mojej osobnej slobody mi pride na urovni znasilnenia, nie, nie je mi to divne ani blbe.
Akoze, kedysi som myslela uplne rovnako ako ty, ale proste...naco?
v akom zmysle idú spolu von? poznaju sa? sú kamaráti? alebo dvaja neznámi čo sa práve zoznámili? tam je rozdiel....myslím že ked je niekto zadaný tak by sa nemusel zaujímať o nové známosti opačného pohlavia
ja kebyže idem s nejakým chlapom von o ktorom moj chlap nevie tak by som to brala z mojej strany za prejav nevernosti............čiže ja by som to neurobila.....a zas kebyže je to moj kamoš a sním idem von tak to by som logicky nemusela tajiť nie?
ja som si to zažila, nevedela som o tom ale neskôr som sa o tom dozvedela, aj keď to bola len kamarátska vychádzka. Samozrejme sa ma ale dotklo, že mi to nepovedal a myslím si, že v úprimnom vzťahu by to mal jeden partner povedať druhému, že sa chystá von s kamarátkou/kamarátom
Je to na tvojom svedomi ci chces take veci tajit pred partnerom, ale za seba hovorim ze ak ti na niekom zalezi tak mu poviem kam idem a co budem robit. normalka
Neoznamujem ani ked idem von s kamaratom tak nevidim dovod oznamovat, ked idem von s kamaratkou. Ja sa priatelky tiez nepytam s kym kedy ide von a ani od nej nechcem aby mi to oznamovala. Je slobodna moze si chodit kam chce a s kym chce aj bez ohlasovacej povinnosti
Hm :/ stvalo by ma keby moj priatel siel von s inym dievcatom. Ale ja by som asi chcela ist von sama s inym chalanom vez oznamenia priatelovi. Uz Len pre ten pocit emancipacie
Ja by som mu o takom stretku povedala a očakávam, že aj môj muž by bol ku mne úprimný. Nakoľko spolu existujeme, je pre mňa prirodzené vedieť aspoň približne, kde je a či žije...
mozno som gogot ale keby moja isla von s nejakym chalanom tak musim o tom vsetko vediet.. nepacilo by sa mi to a dal by som to jasne na javo.
Tiez by som nesiel von s kamaratkou bez toho aby som holke dal vediet, a kedze ako ju poznam by ju to tiez sralo, tak najskor by som zobral aj svoju holku snami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale pri úprimnom vzťahu by o tom priateľ mal aspoň vedieť
Akoze, kedysi som myslela uplne rovnako ako ty, ale proste...naco?
ja kebyže idem s nejakým chlapom von o ktorom moj chlap nevie tak by som to brala z mojej strany za prejav nevernosti............čiže ja by som to neurobila.....a zas kebyže je to moj kamoš a sním idem von tak to by som logicky nemusela tajiť nie?
keď si spontánne po škole so spolužiakom sadneme niekam na kávu, nemyslím si, že je potrebné o tom vopred hovoriť frajerovi
ale zase, keď sa s kamarátom dohodnem, že niekam ideme spolu, tak o tom frajerovi, samozrejme, poviem..
Tiez by som nesiel von s kamaratkou bez toho aby som holke dal vediet, a kedze ako ju poznam by ju to tiez sralo, tak najskor by som zobral aj svoju holku snami.