preco chalani mozu ziest skoro o hociakej hodine hocico..nadlavit sa cipasami a vsetkymi kaloriami..ale baba ked si da nieco tak hned tuky naskakuju..a chalani to aj lahsie zhodia!to je taka nepsravodlivost!!
je vedecky potvrdené že chalani mávajú lepší metabolizmus....ale záleží to hlavne od jedincov..ale aj tak chalani mávajú lepší metabolizmus..dúfam že sa ti bude teraz lepšie spávať
MLK alebo MLC mas jedno "maintance level calories". to je taka hranica kde ani nechudnes ani nepriberas .... ked zeres viac tak ta ti MLC stupa a uz mas vyssiu tu hranicu a naopak ked zeres menej tak klesa ... keby to trebalo vysvetlit napiste ....a ona sa ta hranica furt meni ....a este ide aj o to ze ne vsetko tuky tuky atd..... sacharidy energia ked je prebytok sacharidov tak pečen alebo nieco take to premiena na tuky ....ale vcelku ide o metabolizmus zeres viac metabolizmus sa zrychluje a naopak ....
Tak to si nemyslím, oni sú skôr poväčšine inak stavaní, takže im sa tie tuky inde aj ukladajú.
A zase, veď ak si nejdeš dať večer o deviatej pizzu, tak nepriberieš toľko
Veď cez rok sa to vybehá, ja keď mi nejde bus do školy (VŠ), tak si zbehnem tú trištvrte hodinku pešo a hneď mi vytrávi. Potom sa mi smeje spolužiačka, že kde do mňa ide toľko jedla ale zdravo treba, nie moc mastné a presladené
ja si myslim, ze ti chalani nepriberu len do urciteho veku, ved sa pozrite na dospelych, ako im rastu bruska a kila idu nahor rovnako - pokial nesportuju alebo si na seba nedavaju pozor samozrejme (alebo ich manzelky )
moja mila to nieje o tukoch ale uhlovodikoch. vy baby si myslite ze ked nebudete zrat maso, tak nepriberete a namiesto toho zerete biele pecivo a cestoviny. prave z toho sa pribera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ono sa aj vravi, ste to co jete .
neexistuje clovek/zviera ktore nedokaze pribrat, pokial netrpy nakov fatalnou chorobou alebo co.
aj ty vseliaky 60kilovy borci mozu pribrat.
aj Peter Korda moze pribrat."
.....
A zase, veď ak si nejdeš dať večer o deviatej pizzu, tak nepriberieš toľko
Veď cez rok sa to vybehá, ja keď mi nejde bus do školy (VŠ), tak si zbehnem tú trištvrte hodinku pešo a hneď mi vytrávi. Potom sa mi smeje spolužiačka, že kde do mňa ide toľko jedla ale zdravo treba, nie moc mastné a presladené
zozerem celu chladnicku - nepriberem...
,,Tlusty se maj dobře,,