Turecko a ich ludia najmä na západe sa správaju a ko vo vyspelích Europskych krajnách a le tam na vycode kde je tá zgerba KURDIA a ine veci to tam je oničom toho sa trba obávat !
ja som sa turkov bala, kym som s nimi nezila 2 mesiace uuuzasni ludia, mili....vobec nie ortodoxni, proste...ja som za cely svoj zivot nestretla tolko dobrych ludi ako za tie 2 mesiace
Noo ja osobne si z Turecka najviac pamatam tie "žiadostive pohlady" chlapov, ktori všetkym babam, len na nohy čumeli a chceli vas kupiť vymenou za ťavy(A)... a bolo aj dosť neprijemne, keď vas do každeho obchodu ťahali ... mne sa tam veľmi nepačilo, ako to sravanie ich, hoci jasne, že boli aj vynimky A čo sa tyka krajiny, tak fuu .... pekna no
Turci su fajn ludia.....stravila som so skupinkou haluznych Turkov 10 dni a fakt boli super ......velmi sa mi tam pacilo, hoci som bola len v europskej casti.......aaa, ved oni tiez nejak extra necu ist do EU, takze klidek
podla mna tiez turecko by namalo byt v eu,, ale podla mna je v turecku uplne skvelo....su tam fajnowy ludia aspon s ktorymi som sa ja stretla boli uplne super .
Turecko? a preco nie? Aj tam su len ludia. Koli tomu, ze su muslimi? Ci zeny tam maju nizsie postavenie? Na zapade ziju tak ako v ktorejkolvek EU krajine. Vychod sa k nim casom prida. Ved aky sme pred 15 rokmi boli tu? A ake uzasne postavenie mali zeny tu?
Hmm, ani nam sa nepaci ked nas v UK ci vo Francuzsku beru za obmedzencov a chudakov. Zato, ze nam je teraz lepsie by sme sa nemali mat take postoje ako ludia na nas viac na zapad. Slovaci si asi malo pamataju.
Turecko je jedna uzasna krajina so super ludmi, samozrejem sa neda hovorit o vsetkych, v kazdej krajine sa najdu ludia, ktori nie su podla mojich predstav. Mam priatela z Istanbulu, sme spolu rok a pol a je to naj clovek na svete. Bola som tam uz par krat a takych milych, ustretovych, srdecnych ludi som za cely zivot doteraz nikde inde nespoznala. Ze su to moslimovia? a? v com je to nabozenstvo ine ako krestanstvo? Maju toho isteho boha ako ini ludia. Ze su extremisticke skupiny? tie su prevazne z inych molsimskych krajin a nie z Turecka. A co tak knazi, ktori kazu v kostoloch to, ze odstranme so spolocnosti neveriacich ludi, zbavme sa ich(osobne som na jednej takej bola)V com je to ine? podla mna v nicom. Turecko je jedna krasna krajina s ludmi, ktorych si nesmierne vazim a ich vstupom do EU by EU prijala velmi dobre strategicku krajinu s vynikajucim vojskom. Tak preco tie predsudky?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
je take zvlastne zahadne, tusimze tam zeny nesu rovnopravne,,, to sa mi nelubi...
a mozu sa tam na teba nasrat, ked nebudes ako oni a tak... ale to su len moje predsudky...
inak tam vymysleli renault thalia, tam predavany pod nazvom clio sedan, alebo clio symblo tusimze... ale nemaju sa cim chvalit, ze ju vymysleli...
a maju tam velmi zle pozicovne aut, moze sa stat ze vam daju uplne znicene auto...
takze tak...
Hmm, ani nam sa nepaci ked nas v UK ci vo Francuzsku beru za obmedzencov a chudakov. Zato, ze nam je teraz lepsie by sme sa nemali mat take postoje ako ludia na nas viac na zapad. Slovaci si asi malo pamataju.