V podstate je to aj dobre... banda neandrtalcov ešte k tomu aj pripitých.. to by nedopadlo dobre, hlavne keď dojdu @heatrow -ovovi kamaráti z TT tak to tu bude sama sedlač... čiže som rád, že ho zrušili
Kamarát vyhral dva lístky na ten turnaj vo Fortune =D Okamžite po prečítaní toho nadpisu dnes na obed som mu to linkol na facebooku a poriadne ho vysmial. Samotná akcia je riziková už len pre účasť tímov, ktoré majú vo svojich táboroch prijebaných náckov a vygumované hlavy..
@vast keby si bol teraz predomnou a by si mi to povedal do očí hned by ti jedna letela a heatrow- keď narážaš na autobus z Dunajskej stredy z výjazdu to nenadával trnavak trnavakovi ale opity trnavak (nebudem menovať) cezpolnemu (fyzicky zdatnejšiemu)...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
comu nerozumies ? ze si policia urobila svoju pracu ?
a na diskusii pod clankom , tusim na sme , sa siri sprava , ze to organizator da do poriadku a turnaj sa bude konat ...
» www.denniksport.sk/article/199173/...
@vast ja ho neznám
BTW ale @vast ti dám takú sedlač !
@dano68 kebyže mi to povieš z očí do očí a nebudeš mať za sebou bandu sedlákov z vidlami tak sa zosereš
@heatrow ja ta lubim ty moj sedlak