co sa tyka koksu,tak by som chcela zeby bol zadara a nenavykovy. a heroin tiez. konecne by som ich vyskusala. a ten teleport tiez často by som vyuzivala
virtuálna realita spojená s bežným vnímaním (niečo ako google glass len bez okuliarov) ovládanie pohybom očí a gestami rúk - telefonovanie, písanie správ, prehliadanie webu, online dostupný môže byť ktokolvek kdekolvek a akokolvek ... fotenie a natačanie očami, počúvanie hudby iba v hlave ...
proste taká nadstavba softvérová v hlave ktorá bude plne funkčná ako výkonný počítač a plne ovládatelná gestami a čiastočne aj myšlienkami - spojená s realitou a vnímaním
Ovládanie pomocou myšlienok, možnosť vytvoriť akýkoľvek predmet.
Keď sa nad tým tak zamyslíte tak tam vývoj bude musieť smerovať, veď čo ďalšie môže byť ak dosiahneme takú úroveň virtuálnej reality ktorý bude graficky tak vyspelá ako keby sme niečo pozorovali okom. Čo ďalšie na tom graficky môžete vylepšiť? Prakticky už nič, len sa vybrať smerom holografických obrazov, možno nejakých elektronických implantátov do mozgu, a prepojenie virtuálnej reality s normálnym vnímaním. ale to je poriadne vzdialená realita.
Ale možno ani nie ak by sme vedeli aké utajované technológie existujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A zvukovy zaznam ticha, ktory sa da pustit do sluchadiel
Pozivatelny vígn syr.
ale ten teleport by bol najvaaaac!
proste taká nadstavba softvérová v hlave ktorá bude plne funkčná ako výkonný počítač a plne ovládatelná gestami a čiastočne aj myšlienkami - spojená s realitou a vnímaním
kniha/webstránka kde by boli popísané všetky hlavné choroby, príznaky a ako ich liečiť
liek proti slabozrakosti ktorý pôsobí navždy a nemá negatívne následky
www.medicinenet.com
žiaden televízor a príroda
a raz niečo vymyslím cítim to ...
ako keby som počul otca a jeho odpoveď: "jeden v sebe cítil hovno a dumal, že to moc"
Keď sa nad tým tak zamyslíte tak tam vývoj bude musieť smerovať, veď čo ďalšie môže byť ak dosiahneme takú úroveň virtuálnej reality ktorý bude graficky tak vyspelá ako keby sme niečo pozorovali okom. Čo ďalšie na tom graficky môžete vylepšiť? Prakticky už nič, len sa vybrať smerom holografických obrazov, možno nejakých elektronických implantátov do mozgu, a prepojenie virtuálnej reality s normálnym vnímaním. ale to je poriadne vzdialená realita.
Ale možno ani nie ak by sme vedeli aké utajované technológie existujú
A nejaká extrémne vzdialená budúcnosť.
Možnosť čerpania zdroja energie z temnej hmoty/energie.