Potrebujem pomoc
Nepamätáte si náhodou, ako sa volá ta kuchárska relácia (myslím, že na markíze to bolo pred pár rokmi) - niečo na ten štýl, ako sú teraz Nákupné maniačky (5 ľudí, jeden pripraví jedlo, ostatní obodujú - na konci týždňa sa spočítajú bod
ja avokádo rozmixujem vždy s cesnakom a potom podľa chuti tam dám čierne korenie, soľ, trošku vody, trochu citrónovej šťavy.
ale dôležitý je ten cesnak.
a je to potom mega nátierka. poprípade aj omáčka na špagety (či normálne alebo cuketové)
takže si myslím, že ak hento proste rozmixuješ, naložíš si kuracie prsia do nejakého pácu (sušený zázvor, cesnak a olivový olej je môj top) a potom ich orestuješ, tak si nemyslím, že niečo pokazíš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ale dôležitý je ten cesnak.
a je to potom mega nátierka. poprípade aj omáčka na špagety (či normálne alebo cuketové)
takže si myslím, že ak hento proste rozmixuješ, naložíš si kuracie prsia do nejakého pácu (sušený zázvor, cesnak a olivový olej je môj top) a potom ich orestuješ, tak si nemyslím, že niečo pokazíš.