neberiem to ako svoj fail ale raz som mal v skole svetle nohavice, niekto natrusil cokoladu na stolicku, po hodine som vstal, cely zadok som mal hnedy a ked som povedal ucitelke, ze potrebujem ist na wecko umyt si to zo zadku dole, otocila ma celom k tabuli a zacali mi rukou suchat po riti, ze to pojde dole aj takto
dokázal som sa druhý krát zamilovať a môj mozog si naivne myslel že keď už som po tak dlhom čase a zložitosti spoznávania a životného spájania sa s človekom ktoré potrebujem pre niečo také ako je láska dokázal opäť cítiť niečo takéto, o čom som už ani nedúfal že niekedy pocítim, že je to niečo čo sa len tak nemôže stratiť, čo mi bude opätované, čo aj bolo ... čo mi bude otvorené, čo mi aj bolo ... no, čo sa zatvorilo, odišlo, je preč ... toto je môj najväčší FAIL v živote a myslím si že som už dosť starý na to aby som konečne pochopil že to čomu verím sú rozprávky starých materí a mal by som sa konečne upriamiť na rozum a na to čo vidím okolo seba ... ak to príde bude to totiž len ona a ja pokial nepríde niekto kto sa jej zapáči viac, alebo pri náznaku prvého problému sa rozplače a pôjde sa ožrať s bývalím alebo najlepším kamarátom s ktorým si budu potom vymieňať tekutiny a odvolávať sa na to že boli emočne nevyrovaní, hladať všemožné dôvody preto ako poukázať na to že to vlastne nebola jej chyba ale moja, alebo nikoho ... a vôbec, nasrať ... bude to len obyčajnosť nad obyčajnosť, pekné chvíle s ilúziou večnosti do príchodu prvých problémov zakončených rozchodom ... nech žije život obyčajného konzumne-primitívneho človeka ... zbožňujem vás ...
nech žije život
tiež patrím k tým čo majú celú zbierku, ale schuti sa zasmejú ľudia hlavne ked poviem, ako som si v 4.triede ráno proste zabudla dať gaťky, ale mala som sexi červené pančušky a v tej deň sme mali ako najust telocvik a vtedy sme sa ešte prezliekali spolu v triede, samozrejme vedla mňa aj za mnou sedeli chalani, ktorí si to všimli ale ja som statočne zatĺkala a zatĺkala ....
Nie je to zdaleka moj najvacsi fail, ale raz som asi v 6.rocniku na zakladke dosiel do triedy, normalne obleceny, mal som na sebe mikinu a reku, dam si dolu mikinu, je tu horuco... a zistil som, ze mam pod tym pyzamo, horny aj dolny diel. Samozrejme si to vsetci vsimli a rehotali sa na mne, kedze som si to vsimol, az ked som mal polovicu mikiny dole... a pod tym urcite nejake jeble namornicke pyzamo
@bracadabr teraz mi vlastne došlo, že ak ich robíš na plechu, tak musíš použiť uvarený cícer, ale keď to robíš v oleji, tak musíš zasa použiť len namáčaný, inak sa ti to rozpadne...
@melancholik
Hmm je to smutne cele.. Ja neviem ale mne to pride hrozne smutne, ze nakoniec vzdy trpia fajn ludia (ako nepoznam ta, to je pravda ale z tvojho posobenia tu posobis ako fajn clovek) a co som tym chcela povedat..no ze proste niektori ludia, napr aj ja to dost prezivaju a pritom ta druha strana to mozno tak nepreziva a nechape a je to dost nefer a tiez uz mam asi chut nikdy sa nezalubit, lebo v konecnom dosledku to len cloveku ublizi
@anitchka hm je ... tiež si myslím že problém je v tom že ľudia to prežívajú rozdielne a teda hlavnú časť tu hrá taká ilúzia .. ja viem že niektorí ludia maju proste šťastie, potom su ludia čo to s inými vyslovene nevedia alebo su neni vhodní na čosi také ... ale myslím že človek musí mať aj velké šťastie aby bol šťastný a aby mu to vyšlo ...
@smis použila som techniku: niekoľko hodín namočený cicer som rozmixovala potom z neho vytvarovala falafelový tvar a dala som to piecť a výsledok chutil dosť horko a proste surovo asi si pôjdem napraviť reputáciu a spravím falafel ako má byť dikes za radu a objasnenie tajomstva nerozpadajúceho sa a dobre chutiaceho falafelu
keď som raz vystúpila z autobusu a išla som zavolať kamoške... hľadala som mobil a nevedela som ho nájsť... tak som utekala na zastávku, prišla som celá nadýchaná ..autobus už bol na odchode, tak som ho zastavila a hovorím autobusárovi,celá nervózna, že asi mi tam vypadol mobil... tak som ho tam hľadala, nenašla som ho a autobusár, že daj mi číslo prezvoním ťa... tak volal a vtom mi z kabelky z bočného vrecka začal zvoniť mobil
myslela som, že sa prepadnem pod zem od hanby
Tak nie je to môj najhorší fail v živote, ale keď som mala cca. 13 rokov som bola zaľúbená ale brutálne do suseda, čo mal. cca 27 rokov, čiže keďže nebol pedofil jednoznačne on o mňa záujem nejavil. Ale mala som 19 ročnú kamošku, ktorá ho poznala a tak sme boli raz vonku s ním spoločne. Všetko bolo fajn, kamarátsky rozhovor a ako sme sa už stavali na odchod tak som si tak prdla, že sa to ozvalo na celé dva činžaky, ktoré medzi nami stáli. Neviem si predstaviť ako som sa červenala, najlepšie bolo, že on si myslel, že to bola moja kamoška. Tak sa začal smiať že: "Katka, ty si dobre hovädo." a ona len: "To som nebola ja." Trapas na 4 zimy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
inak môj cely život jeden veľký fail
ale nič neľutujem
ehm
nech žije život
Hmm je to smutne cele.. Ja neviem ale mne to pride hrozne smutne, ze nakoniec vzdy trpia fajn ludia (ako nepoznam ta, to je pravda ale z tvojho posobenia tu posobis ako fajn clovek) a co som tym chcela povedat..no ze proste niektori ludia, napr aj ja to dost prezivaju a pritom ta druha strana to mozno tak nepreziva a nechape a je to dost nefer a tiez uz mam asi chut nikdy sa nezalubit, lebo v konecnom dosledku to len cloveku ublizi
a ďakujem za toho fajn človeka :-S
myslela som, že sa prepadnem pod zem od hanby
No a ten ešte väčší sa hanbím takto verejne