V podstate štvorcová izba, ako vojdeš vedľa teba po ľavej strane je stena o ktorú je asi meter pred tebou opretá malá knižnica s knihami, vedľa nej je šatníková skriňa. Po pravej strane je miesto postele veľmi nezávislo položený veľký manželský matrac (červená plachta, čierne semišové povlečenie) za ktorým je radiátor. Medzi radiátorom a matracmi je huňatá deka na ktorej sú plyšáci, oproti matracov je skrinka, na ktorej je televízor. Vedľa telky je po pravej strane stôl. Steny sú biele, na parapete pri okne (ktoré je nad radiátorom) sú sviečky, na stole sú poukladané rámčeky s fotkami, sošky, zapalovače, perá... a na knižnici je kopa sviečok, ozdobných kameňov a tak
(Teraz výzva, kto dokáže podľa môjho opisu nakresliť moju izbu v skicári?)
neni tu vidieť celá izba, ale proste chcem tam mať biele steny (veľa bielej, teda aj nábytok a tak), parkety, postel z paliet a veeeľa veľa kvetov. A samozrejme veľké okno aby mi tam svietilo slniečko.
a môže tam byt bordel, na upratovaní si nikdy nejak nedávam záležať.
biele steny a drevená podlaha, biely drevený nábytok , nejaké police s knihami na stene , balkon s výhladom na more, nejaké vždy zelené rastliny v kvetináčoch , minimalistický štýl .............moja súčasná izba je ale tiež fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
(Teraz výzva, kto dokáže podľa môjho opisu nakresliť moju izbu v skicári?)
a môže tam byt bordel, na upratovaní si nikdy nejak nedávam záležať.
» scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/...
alebo this:
čo toto?
a vnutri je specialny hrudkujuci piesok
také niečo?
alebo
taketo cosi, vlastne ju aj mam velmi podobne zariadenu & vymalovanu na sposob tejto z filmu Penelope, akurat v oooovela mensej verzii