Kapitan Picard Rozhladeny muz, diplomat, prieskumnik filozof moj vysnivany unosca do raja na zemi A neuveritelne krasny chlap ach mat tak o 20 rokov viac a byt filmova hviezda
takže títo dvaja, toho prvého snáď pozná každý a ten druhý je Lester Burnham z American Beauty, ten je tuším ešte aj pred Forrestom...milujem tú postavu!
džadžar zo star wars,bart,jaj a serminatoor to je hluzar nezastavitelny proste a potom este mm frodo bublik pan prstenou xDxDá zelena mila odtial asi vsetkych az natoho svinára drblého neviem jak sa volal ale strasne nervy mi robil
Neviem ako sa ten herec volá... Ale v Gossip Girl hral Chucka Bassa... Nooo a s tým by som také čísla robila, žee.. Ale nevravím, že je to moja obľúbená postava...Len to, že je neskutočne erotický
no napr. Renton z Traispottingu, Alex z Clockwork orange, Hawkeye z MASHu, Andy Anderson zo Zivot s Louiem (je to sice animovany serial ale on bol dokonaly a este Kevin zo Sam doma, samozrejme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
No nic naspat do reality.
alebo vočko
Nechcem nikoho z nich diskriminovať
:Q______________
Bernard Black, dokonale neznesiteľný. Milujem tento typ ľudí.
Severus Snape, charizma, vystupovanie, vyjadrovanie, intelekt..(a ten nos! )
no nie je krasny ?
Títo v ľubovoľnom prevedení (ale aj s Ittom samozrejme)
A hentam mi neukázalo poseldný obrázok, tak ešte raz
*------*
myslela som si,ze sa to tu objavi....
TEN 2. OBRAZOK
Raoul Duke
a celkovo je ich veľa...
a ešte môžem Bellatrix a Mrs Lovett - Helena je tiež úžasná
» www.filmwebs.estranky.cz/archiv/iobrazek...
takže títo dvaja, toho prvého snáď pozná každý a ten druhý je Lester Burnham z American Beauty, ten je tuším ešte aj pred Forrestom...milujem tú postavu!
Donnie Darko, Kate z Cruel Intensions ... hmm Willy Wonka, Homer Simpson pochopiteľne ... Černá Mamba z Kill Bill ... je toho straaašne moc
ten v strede Max z Eight below
» listverse.files.wordpress.com/2009/06/6a00d83...
a vsetky postavy,kto hra Johnny Depp