Ja som mala velmi rada rozpravku, ktora chodievala davno rano na Markize a nikde o nej nic neviem najst ale u babky mam zopar epizod na VHSke Volalo sa to Rozpravky z knihy cnosti.
Čo sa týka knižiek, tak som mal rád Cibuľkove Dobrodružstvá od Gianniho Rodariho, myslím že to získalo aj nejaké ocenenie,čo sa týka detskej literatúry, neviem či Andersenovu cenu alebo niečo také, a čo sa týka animákov tak Škatuliaci, Zemeckisova Vianočná Koleda, alebo Polárny Expres.
Húsenička Katka, Zlatá Mária a modrý Bello, Ľadové kráľovstvo, Ako vycvičiť draka, Pasca na mačky 1,2 Hroch Hugo, Číslo 9, Wall - E a veľa, veľa ďalších o hraných a seriáloch ani nebudem písať...
z tých novších je to ,,shrek 1,, .. ten sa mi páči veľmi .. potom ma ešte zaujala ,,na vlásku,, .. a z takých starších mi sadol dosť ,,no počkaj zajac,, inak si na rozpravkach veľmi nejdem
Momentálne milujem rozprávku Coco a dlhodobo Miraculous tales of Ladybug and Chat Noir...
Ale páči sa mi aj mnoho ďalších, ako Moana, Mulan, Ako si vycvicit draka, Princezná a žaba atď...
pozri si keď nebudeš mať čo (alebo aj keď budeš mať čo, lebo ich veľmi odporúčam), a potom mi povedz či by si to v pohode pustil svojmu 4-6ročnému decku.
lebo pre mňa jedno z hlavných kritérií rozprávky je toto: či by som to v pohode pustil svojmu dieťaťu vo veku 4-6 rokov, bez nutnosti premýšľať či je to vhodné a ako sa s ním o tom po dopozeraní porozprávať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Perinbaba
A rozpravky bratov grimmovcov asi vsetky
Btw ja som tak rozpravkovy clovek doslova
Snivajuca princezna
Na youtube je to vsak v anglictine.
» www.youtube.com/watch?time_cont...
LP - Medovníková láska
Ale páči sa mi aj mnoho ďalších, ako Moana, Mulan, Ako si vycvicit draka, Princezná a žaba atď...
lebo napríklad The Congress :
» www.imdb.com/title/tt1821641...
alebo Ghost in the Shell:
» www.imdb.com/title/tt0113568...
alebo Paprika:
» www.imdb.com/title/tt0851578...
pozri si keď nebudeš mať čo (alebo aj keď budeš mať čo, lebo ich veľmi odporúčam), a potom mi povedz či by si to v pohode pustil svojmu 4-6ročnému decku.
lebo pre mňa jedno z hlavných kritérií rozprávky je toto: či by som to v pohode pustil svojmu dieťaťu vo veku 4-6 rokov, bez nutnosti premýšľať či je to vhodné a ako sa s ním o tom po dopozeraní porozprávať.