Jednoznačne Finália, úplne ma tá stránka fascinovala. Až keď som asi po roku zistila, že ma tam ľudia úplne ignorujú a nevedela som si tam nájsť priateľov, pretože všetci už boli v rodinkách a sa poznali, tak ma to postupne prestalo baviť. Aj napriek tomu si navždy zapamätám tie krásne prvé čarovné pocity
Kedysi pauzicka.sk alebo onlinehry.sk . Teraz najprv prezeram e-mail, potom Birdz a icq a potom cgtextures.com, AZchords.com, tabodant.com, 3dscena.cz, bandzone.cz/xindlx.... a ine.
mam skoro 19 a net mam asi od 15 vtedy som vedel ze existuje FreeFoto/video , Pokec a Onlinehry takze asi tieto hm je videt ako sa doba rychlo meni dnes uz 11 rocne deti vedia co je to facebook a dalsie hovadiny , ja som vtedy vedel akurat tak to ze na pocitaci sa da hrat Doom , DukeNuken a tak
rpg čarodejnícka škola...tuším Erellon abo tak...neviem presne, lebo som chodila asi na 30 takých stránok...potom Rokfort...a potom Birdz ...ale aj pokec, to jo
@cinko Neboj, určite nie Finália a Birdz sa vôbec nedá porovnávať. Finália bola RPG stránka, prvoradé boli RPG hry, ale ja som sa mohla hrať akurát tak sama so sebou a to ma nebavilo. A pritom som sa aj snažila, len ono to chce asi priebojnejších ľudí, ktorí tam pomaly trávia každú voľnú sekundu svojho času a treba si vybudovať popularitu a najlepšie dostať sa do nejakej rodiny (doslovne).
Na Birdzi je toho strašne veľa čo sa dá robiť, môžeš diskutovať vo fóre, písať svoje názory, blogy, stavy, komentovať a tak si veľmi rýchlo nájdeš priaťeľov. Je tu kopec veľmi milých ľudí A vôbec nejde o to, či si tu deň, alebo niekoľko rokov (alebo ako veľmi si známy).
u mna birdz Som asi závislá. ale v poslednom čase ma chytá zúfalstvo, lebo mi tu nikto nepíše, a tak som sa pristihla pri tom, ako sa registrujem na pokec.sk :o. (nebite maaaaaaaaaa)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Stardoll
teraz je to tuším len gamesims2.sk
stardoll.com
Na Birdzi je toho strašne veľa čo sa dá robiť, môžeš diskutovať vo fóre, písať svoje názory, blogy, stavy, komentovať a tak si veľmi rýchlo nájdeš priaťeľov. Je tu kopec veľmi milých ľudí A vôbec nejde o to, či si tu deň, alebo niekoľko rokov (alebo ako veľmi si známy).
Vela dobrých vecíí