už 12 rokov meriam tak isto a konečne začínam chápať, že napriek tomu, že kedysi som bola jedna z najvyšších dievčat v triede, tak teraz som proste krpec
@grietusha na toto mám silnú úvahu! Totiž rast do výšky sa u žien údajne zastavuje do dvoch rokov po nástupe menštruácie. Ja som svojho času bola tiež dosť vysoká medzi dievčatami, ale tým, že som začala menštruovať v jedenástich, som zakrpatela na 159
ale ja som divná od 14stich nerastiem, krámy som nemala do 15stky a aj potom tak poriedšie. vysvetľujem to tým, že v 14stich som sa proste rozhodla že už ďalej nerastiem a prestala som rásť proste
naposledy som sa meral, keď som mal 16 rokov, hádam som nevyrástol, ale vtedy som mal 216 cm alebo 217, každý mi vždy hovoril viac, než som sa zmeral ja, asi som krivý
a @matwejo , prečo nezávidíš? veď to nie je také hrozné
174cm a nemenila by som, to ze som vysoka sa mi paci. trosku problem najst spravne vysokeho chlapa, lebo celkovo sa mi zda, ze vyska populacie sa akosi znizuje. ale tak momentalne som so vsetkym spokojna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
ženy nad 175 cm by mali byť mužmi!
a nie, nepíšem to kvôli tomu, že mám 174, alebo 175.
@mata399 inak asi som ťa v štvrtok videla
@barb zirafa
btw, meriam 168 a pripadám si vysoká!
ale ja som divná od 14stich nerastiem, krámy som nemala do 15stky a aj potom tak poriedšie. vysvetľujem to tým, že v 14stich som sa proste rozhodla že už ďalej nerastiem a prestala som rásť proste
večer 186-187
ak ti náhodou gay zachráni život, lebo ešte to ani ty nemáš vyhrané tu na zemi, potom ho zabi.....lebo ine si nič nezaslúži
sturmer piánko@
Hehe
42
nechapem inak naco su tu tieto ankety cca kazdy druhy mesiac
a @matwejo , prečo nezávidíš? veď to nie je také hrozné
160 cm
to akože budeš z fotky vedieť povedať, koľko meriam, hej?
A ja som hovorila, že som ťa videla v štvrtok...
@61