Zdravim, som v tomto uplny amater, a tak chcel by som sa opytat niekoho kto sa vyzna. Chcem spravit web, klasika clanky, obrazky samozrejme aby to aj nejak vyzeralo a aby tam bol nejaky system pod ktorym by som to vedel ovladat.
Kedze neexistuje, aby som
pretlmocim ti to inak:
pytas sa ake auto si mas kupit, ci nove alebo ojazdene ... ale nepises nic konkretne o aute ... to clanky, obrazky ..
ide o nejaky biznis napad? nech si to spravit profesionalmi ...
ked ide iba o nejaky napad a chces proste nieco zacet robit, s tym ze to mozno vystreli, mozno nie, skus obetovar par hodin a naucit sa ovladat napr. wordpress ...
ked tu nechces rozoberat o com by to malo byt, napis mi spravu a skusim ti blizsie poradit ..
@grofo55 hľadaj študenta IT ktorý ti upraví wordpress alebo joomlu a spraví na ňu custom dizajn, robia to ako brigády za cca 150-400 €, podľa toho aké veľké úpravy a koho nájdeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
pytas sa ake auto si mas kupit, ci nove alebo ojazdene ... ale nepises nic konkretne o aute ... to clanky, obrazky ..
ide o nejaky biznis napad? nech si to spravit profesionalmi ...
ked ide iba o nejaky napad a chces proste nieco zacet robit, s tym ze to mozno vystreli, mozno nie, skus obetovar par hodin a naucit sa ovladat napr. wordpress ...
ked tu nechces rozoberat o com by to malo byt, napis mi spravu a skusim ti blizsie poradit ..