Tak ma napadlo Vyrabate nieco? alebo uz ste nieco vyrobili? ci uz pohladnicu alebo batikovane tricko, jednoducho hocico. Pri com si mozte povedat, ze je to original made in me? Co najzaujimavejsie ste vyrobili? Ja sa napriklad pokusam vyrobit traky, es
ale napr. pozadie na mojej webke som vyrobil alebo srdce z dreva som vystruhal na vianoce... a uz ma asi nenapadne nic ale ked som bol maly som vyrezal z dreva lodku a potom som do nej popribijal klinceky tak ze trcali a pomotal okolo nitku akoze "zabradlie" a potom pustil na rameno dunaja (p.s: dedo bol stolar )
ja som raz z telefonu spravil radio cez sluchadlo sa dala pocuvat hudba alebo jednoduche dialkove ovladanie na stary televizor a tak, take elektotechnicke blbosti
ja som sa ešte pokúšala napísať knihu.prvú som nedopísala lebo mi došli nápady,druhú lebo bola príliš zložitá a tretiu,lebo to bol môj príbeh a ten sa skončil tak smutne,že o tom nemôžem písať knihu,keď sa nato už vôbec ťažko myslí...
neviem prečo, od mala ma to drží, že som vždy pracovala - vyrábala veci niťami (resp. bavlnkami, stužkami a podobne)... učila som sa vyšívať, štrikovať, háčkovať (to si už nepamätám síce), plietla som aj tie náramky priateľstva. a tiež som si pár vecí sama ušila (či ručne, alebo na stroji). bežne som prišívala gombíky alebo zošívala dierky a hlavne, milujem stužky. mama mi vždy dáva "ostužkovať" darčeky, lebo ja sa v mašliach strašne vyžívam. koľkokrát si ľudia okrem darčekov odo mňa nechávajú (aspoň na čas) aj stužky, ktorými som im darčeky zaviazala... fakt sa vyžívam proste a inak som už aj batikovala a kedysi so susedou sme vymýšľali nové recepty, aj keď sme na nič preborné samozrejme neprišli, boli sme malé, nevarili sme iba zmiešavali, ale prišli sme na to, ako si urobiť doma "čokoládu" ako z automatu a dnes sama rada varím a aj experimentujem pri varení... a potom som si ešte vyrábala všakovaké sprostosti z papiera a z kartónu... keď sa nad tým zamyslím, stále som niečo vyrábala, či ručne, alebo aj hlavou často básne, piesne, úvahy, príbehy... som od mala hyperaktívne decko aj keď pol dňa spím ale potom toho pol dňa, čo som hore stále niečo robím
aj ked na mňa niektorý pindajú na bábiky (sú v profile).. nevyrábam len tie..
robím goralkové, uzlikové, kožené a neviem aké náramky, šperky od výmyslu sveta, robím si napr vankúše, šijem bábiky a pre ne oblečenie, občas si ušijem aj nejaké vankúše alebo podobné blbosti, robila som také chutné domčeky zo špajdlí, vyšívala som istú dobu, štrikovala a hačkovala.. paličkovanie je tiež celkom haluz.. robila som bloky, sviečky, rôzne stojany, ozdobné krabičky.. jednoducho čo si kto vymyslí..
fuha ja som toho uz kadecoho povyrabal ja si ani uz nespomenem co vsetko
ale tak spravil som celu kupelku , od obmurovania po obklady , porobil som plavajuce dlazby , omietky , stierky , drevene zarubne do bytu , vyobkladal schodiste do domu (vstupne) instaloval kuchynsku linku , a uz fakt neviem co vsetko jaj staval krb
z modelarciny - papierove modely aut (aj vystrihovacky sem tam) ale vlastna tvorba vystrihovaciek , vyrobil som desiatky no zachovalo sa mozno 5 do dnes legendarne podla mna boli Audi RS6 ktore zostalo nedokoncene bohuzial a FABIA
z plastikovej modelarciny to boli modely lietadiel posledny pred par rokmi dokonceny model SU 27 MK je fakt okrasa police
z papieru som robil aj zopar domkov (zachovali sa len foto z tohoto jedneho):
potom z elektroniky to je tiez viac tu napr davam ako priklad pevny disk WD ktoremu som odnal nepriehladny kovovy kryt a prekryl ho plexisklom tenkym a podsvietil ho ..disk je plne funkcny aj po uprave:
potom som vytvoril niekolko desiatok VT-tuningov ..nahlady na moje prace su bud v abume tu na birdzi alebo na : » daniels-vt-tuningcar.rajce.idnes.cz/... stare prace.. niektore nove niesu uverejnenenikde na nete
teraz sa venujem zeleznicnemu modelarstvu a staviam 242jku PLECHACA ( coskoro sand dokoncim) preto ze je to aktualna tvorba mam poruke aj fotodokumentaciu
jasne ze skusal chleba,keramiku, sklo, zelezo, plast, a kopec dalix inix vecii a stale ma bavi nieco nove vymyslat a vyrabat teraz idem robit takeho robota ktoreho bude ovladat z ntb alebo k nemu kupim nejaki stari comp
och no moj najlepsi uspech je podla mna ze som vyrobil 3D model obytnej budovy do jednej pocitacovej hry vsetko textury atd a ze sa tam aj ukaze som na seba hrdy
Batikove tričká,bižutéria,kreslím,dekupáž (či ako sa to píše ,pred nedávnom som to skúšala aj s hrnčiarskym kolesom potooom aaa tak náramky z bavlniek...atď je toho vela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale inak asi nic
iba raz na strednej na praxy som sa nudil tak som z takych guliciek na plasty vyrobil taku ruru
ale napr. pozadie na mojej webke som vyrobil alebo srdce z dreva som vystruhal na vianoce... a uz ma asi nenapadne nic ale ked som bol maly som vyrezal z dreva lodku a potom som do nej popribijal klinceky tak ze trcali a pomotal okolo nitku akoze "zabradlie" a potom pustil na rameno dunaja (p.s: dedo bol stolar )
» www.birdz.sk/webka/depropex/...
ja som furt niečo vymyšlala
Izbu som si aj ja maloval, ale to sa nerata. napriklad ked som bol mensi, tak na chate som si spravil dom na strome.
Ked ma chytila mania rytierov, tak som si robil z krbovych rurok brnenia, zbrane z kamena...luky, a vsetko take. (vsetko v tom domceku
Samozrejme teraz vyrabam kostymy na LARP-y
Do Akvaria som si vyrobil plno veci (od sprostych filtrov po Ozonizatory)
Vyrobil som si tu spongiovu picu
A drevenych panakov s lodkami co som pustal po potoku
robím goralkové, uzlikové, kožené a neviem aké náramky, šperky od výmyslu sveta, robím si napr vankúše, šijem bábiky a pre ne oblečenie, občas si ušijem aj nejaké vankúše alebo podobné blbosti, robila som také chutné domčeky zo špajdlí, vyšívala som istú dobu, štrikovala a hačkovala.. paličkovanie je tiež celkom haluz.. robila som bloky, sviečky, rôzne stojany, ozdobné krabičky.. jednoducho čo si kto vymyslí..
ale tak spravil som celu kupelku , od obmurovania po obklady , porobil som plavajuce dlazby , omietky , stierky , drevene zarubne do bytu , vyobkladal schodiste do domu (vstupne) instaloval kuchynsku linku , a uz fakt neviem co vsetko jaj staval krb
z modelarciny - papierove modely aut (aj vystrihovacky sem tam) ale vlastna tvorba vystrihovaciek , vyrobil som desiatky no zachovalo sa mozno 5 do dnes legendarne podla mna boli Audi RS6 ktore zostalo nedokoncene bohuzial a FABIA
z plastikovej modelarciny to boli modely lietadiel posledny pred par rokmi dokonceny model SU 27 MK je fakt okrasa police
z papieru som robil aj zopar domkov (zachovali sa len foto z tohoto jedneho):
» img39.imageshack.us/i/f120961488985...
potom z elektroniky to je tiez viac tu napr davam ako priklad pevny disk WD ktoremu som odnal nepriehladny kovovy kryt a prekryl ho plexisklom tenkym a podsvietil ho ..disk je plne funkcny aj po uprave:
» img164.imageshack.us/i/f12054246a25c...
potom som vytvoril niekolko desiatok VT-tuningov ..nahlady na moje prace su bud v abume tu na birdzi alebo na : » daniels-vt-tuningcar.rajce.idnes.cz/... stare prace.. niektore nove niesu uverejnenenikde na nete
» img10.imageshack.us/i/98440.jpg/...
» www.birdz.sk/webka/djdaniels...
» www.birdz.sk/webka/djdaniels...
][/url]
takto to vyzera v reale:
» img35.imageshack.us/i/242205.jpg/...
a takto sucastne u mna(mierka H0 1:87-jednat sa bude o osvetleny a pojazdny model):
[url= » img16.imageshack.us/i/d900i0002.jpg... ][img=
][/url]
[url= » img22.imageshack.us/i/d900i0037.jpg... ][img=
][/url]
[url= » img10.imageshack.us/i/d900i0038.jpg... ][img=
][/url]
[url= » img10.imageshack.us/i/d900i0040.jpg... ][img=
][/url]
[url= » img198.imageshack.us/i/d900i0039.jpg... ][img=
][/url]
vsetko rucna praca