@nataly005 zijes naplno?vsimas si svet okolo seba?precitujes poriadne momenty?zazila si lasku/hnev/nenavis/odhodlanie/tuzbu/strach? ak hej tak NENI PROBLEM!
@pappkin vidis......tak jeb na birdz.....aj tak je to tu len sama hadka namiesto toho si stiahni FLko....a hraj sa....fakt je niekedy dobre sa vyjadrit.....a niekedy to nejde ani inak....aha toto som ja ked som sa rozisiel » soundcloud.com/iamongatekeeper...
a casu to vazne nezabralo vela....tak hodka mozno
@wind rytmus je zaklad ak nefajcis tak DIJERIDA!!!!! ak fajcis tak drumbla hocico xD nemusis nutne poznat harmoniu aby si mohla hrat a hudba je zaklad existencie povedzme si narovinu.......ani jeden clovek na zemi proste nemoze byt cely zivot bez hudby nech je to hocico.....to sa proste neda
@hoperpohroma VARGAAAAAA TOMU VER!!!!! tak to posli mne ja by som si to vypocul.......ale DOPRDELE TOMU VEEEER ....... Varga....preco ma to nenapadlo skor!!!!! vdakaaa!!!
Ja som sa na klavíri snažila vytvoriť skladbu, zvyčajne sa mi podarilo vytvoriť maximálne jednu stranu a bolo to maximálne depresívne, že som sa na to vysrala.
@meksoner
boha, vždy keď to niekam hádžem tak oľutujem že tie najlepšie veci nemám na youtube ale len na soundcloude, ale vždy som potom lenivý ich upnúť aj na youtube
všetko FL Studio 8 až 10 + Miroslav Philharmonik + EWQL Stormdrum + EWQL Ra
Ja sa tiež zaoberám tak trocha tvorbou hudby vo voľnom čase. Sem-tam reprodukujem rôzne piesne a niekedy vytváram aj vlastné textovo aj po hudobnej stránke. Taktiež sam si zvyknem naspievať, niekedy aj dvojhlasy A niekedy zvyknem aj niekoho prizvať na nejaký ten mini projekt.
a unplug cover verzia
momentálne pomaly dokončujem podmaz pre pomalšiu verziu tejto piesne, ktorá už bude v slovenčine, lebo som si text preložil a upravil do rytmu.
Robím rôzne štýly od jazzu cez RnB....
Som hudobník, predovšetkým spevák, skladám aj píšem. Hlavne alternatívny rock, ale aj iné štýly, kvalitná nahrávka vlastnej veci, je táto:
Inak svoje veci nemám nahraté, lebo na to treba najskôr peniaze a čas. Staré podomácky urobené menej kvalitné covery mám tu: » soundcloud.com/atenpallas...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
a nikdy som nepoznal ženu
no a ty sa teraz pochvál!
a casu to vazne nezabralo vela....tak hodka mozno
pekné
Zatiaľ je tam len jeden, ale už mám rozrobené aj ďalšie veci
» www.mediafire.com/?bg814qdmy5g3s0...
(a priznavam sa, ze tie akordy neboli zrovna najlahsie)
» soundcloud.com/headxxii...
boha, vždy keď to niekam hádžem tak oľutujem že tie najlepšie veci nemám na youtube ale len na soundcloude, ale vždy som potom lenivý ich upnúť aj na youtube
všetko FL Studio 8 až 10 + Miroslav Philharmonik + EWQL Stormdrum + EWQL Ra
» soundcloud.com/midnightdigital...
(za toto sa mi vraj tí čo im to bolo venované smiali slight_smile:
a unplug cover verzia
momentálne pomaly dokončujem podmaz pre pomalšiu verziu tejto piesne, ktorá už bude v slovenčine, lebo som si text preložil a upravil do rytmu.
Robím rôzne štýly od jazzu cez RnB....
Inak svoje veci nemám nahraté, lebo na to treba najskôr peniaze a čas. Staré podomácky urobené menej kvalitné covery mám tu: » soundcloud.com/atenpallas...