no skvelý film skvelé obsadenie uplne mi vyhovuje precitala som uz vsetky knihy a su skvele stephanie meyerova ma naozaj talent naj pribeh aky som kedy citala tromfol aj Eragona co bol tiez vynikajucipribeh odporucam
waa moja kamoska je z tej knihy total mimo .. stále o nej rozprawa.. a ani si nenechala ujsť premieru filmu v prahe jaa z nej nemožem ..akaa posadnutaa
nečítala som to...kamoška vravela že to je blbosť...neviem no...ale aj tak mám teraz rozčítané kopu iných vecí taže uvidíme neskôr...keď budú mať v knižnici
najskor to citala moja sestra...bola z toho paf...odporucila to kamoske....a teraz su z toho paf obidve....a ja nic ine nepocuvam len ake to je super a podobne dristy....
podla mna je to uzasne citala som knihu Súmrak/twilight/ a Nov/New Moon/ v slovencine a uz citam Eclipse a Breaking down v anglickej verzii... nebudem jak glupa cakat do maja kedy to vydaju v slovenskej aaa uz sa tesim jak vide 5. diel Midnight Sun... a film je super ale ani z casti nema na knihu!!!
AliQ
mam viac veci co mi na filme nesedi... a podla mna to Kristen Steward zahrala uplne blbo glupo sa tvarila furt jak ked tela kuka na kaluz vody nwm nemusim ju... inak som si predstavovala Bellu
áá ja osm sa do týchto kních zamilovala už som všetko preítala dokonca aj tých 1ľ kpitol čo vyšiel sumrak z edwardovho pohľadu nový mesiac.. ono to bolo fakt perfektné.. hrozne ma ti eknihy zaujali také nereálne al emilé.. joj taká láska a vášeň čo obla medzi nimi joj.. vedela by som si predstavit keby tak napísala všetky knihy hrozne ma to zaujalo hlavne pre to že konečne viem čo si edward myslel.. a nvektoré pasáže by boli fakt zaujímavé
hehe..to je cista zavislost, mame to uz skoro aj ako povinne citanie po anglicky na aj..a cita to aj triedna a aj par profakov a rodico...a fakt je to zavislost..neviem ale cim to je
zhltla som uz aj petku, film sa mi zacal pacit az ked som si ho kukla...ale soundtrack je uplne genialny pocuvam dokolecka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
AliQ
zhltla som uz aj petku, film sa mi zacal pacit az ked som si ho kukla...ale soundtrack je uplne genialny pocuvam dokolecka