Ahojte som na twitteri a mam maly problém .. Keď som si obnovila môj starý twitter a zmenila meno ostalo mi tam pod tym to : @ a to, čo som mala ako meno predtým .. Ako to zmením, aby to bolo také ako používatelske meno čo mam teraz ?
@djveva to nezmeníš, to je nezmeniteľné, lebo je to prihlasovacie meno, to je proste fixné od založenia, ak to chceš mať iné, musíš si založiť nové konto kde si dáš prihlasovacie meno také aké to chceš mať.
@fede4ever btw čo je to za hlúpy koment?
do diskusie kde sa zakladateľ pýta AKO to zmeniť, a niekto mu napíše že sa to nedá, ty reaguješ na toho čo napísal že sa to nedá, a napíšeš "dá sa to, lebo som to robila", ale úúúplne odignoruješ pôvodnú otázku o ktorej si práve povedala že na ňu vieš odpovedať... wtf?
@djveva
aha, fakt, ospravedlňujem sa, ako vraví @elia , zubaté koliesko vpravo hore, v tom menu druhé odspodu settings, a na tej stránke prvý riadok.
(a aj som si pri tom spomenul že už aj ja som sa o to asi pred štyrmi mesiacmi pokúšal, ale všetky čo som chcel boli obsadené, tak asi preto som si zapamätal že "sa nedá" , ešte raz sorry)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
do diskusie kde sa zakladateľ pýta AKO to zmeniť, a niekto mu napíše že sa to nedá, ty reaguješ na toho čo napísal že sa to nedá, a napíšeš "dá sa to, lebo som to robila", ale úúúplne odignoruješ pôvodnú otázku o ktorej si práve povedala že na ňu vieš odpovedať... wtf?
aha, fakt, ospravedlňujem sa, ako vraví @elia , zubaté koliesko vpravo hore, v tom menu druhé odspodu settings, a na tej stránke prvý riadok.
(a aj som si pri tom spomenul že už aj ja som sa o to asi pred štyrmi mesiacmi pokúšal, ale všetky čo som chcel boli obsadené, tak asi preto som si zapamätal že "sa nedá" , ešte raz sorry)