Ahojky nevedel by mi niekto poradit ako by som sa mohla dostat na moj twitter..no zabudla som heslo a neviem ani aky email som pouzila a to som vyskusala uz vsetky co som mala..no vrta mi v hlave ze tam pribudli tweety ktore som nepisala ja, boli to nejak
nabuduce si nedavaj rovnake heslo na mail a ostatne ucty, na mail maj vzdy co najsilnejsie heslo a unikatne, pouzivaj primarny mail so silnym heslom a zalozny mail tiez s inym heslom, ktory bude zalozny pre resetovanie primarneho mailu, na primarny mail si davaj najdolejzitejsie registracie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
nabuduce si nedavaj rovnake heslo na mail a ostatne ucty, na mail maj vzdy co najsilnejsie heslo a unikatne, pouzivaj primarny mail so silnym heslom a zalozny mail tiez s inym heslom, ktory bude zalozny pre resetovanie primarneho mailu, na primarny mail si davaj najdolejzitejsie registracie.