neznášam sama seba na fotkách, i na tej od profesionálneho fotografa vyzerám na grc a nedá sa na ne pozerať, ale tú, čo mám na občianskom, tá sa mi veľmi páči a to už je čo povedať, keď sa ja sama sebe páčim na fotke
prvy som mala celkom v pohode ale potom som ho stratila a na tomto vyzeram ako bosorka ktoru do hlavy slahla elektrina a obocie si nakreslila uhlikom O__O priserna je ta fotka
@smartboy za 2 tyzdne maturujem a uplne sa desim toho ze si ten obciansky musim priniest (neviem ci ho aj budem niekomu ukazovat ale ja sa ho hanbim ukazat aj ked kupujem chlast xD)
budem sa (dufam) fotit na vodicak za dake 2 mesiace tak ta sa mi dufam podari lepsie
to vážne? mne povedala,že sa môžem trochu pousmiať,určite by mi to nezakazovala neviem prečo sa niektorí môžu usmievať a niektorí nie,nechápem to a fotku na občianskom som ešte poriadne nevidela,zbadám o týždeň ale čakala som,že to bude horšie
Ja tam yvzerám ako po ťažkej piatkovej noci...a totálne to nejsom ja ked už mi mama povedala, že to vobec nejsom ja, tak ja už neviem ...ale do 25ky mat toto...tak toto nie
Na slovenskom mam totalne velku hlavu DDD a na českom je to celkom v pohode ale na fotenie som si akurat totalne doj****a ofinu takže ani to nie je žiadna sláva.. D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
a duckface
Lebo som stratil občianský a som si myslel, že im dám vlastnú foto , lenže polícia si ma vyfotila osobne a to som nečakal.
Ako vidím,zajtra budem mať čo robiť
budem sa (dufam) fotit na vodicak za dake 2 mesiace tak ta sa mi dufam podari lepsie
ešteže na vodičáku mám lepšiu
@56 ... the best