proste kokotom jebe.
vôbec ten test nebol nezvládnuteľný, ja neovládam syntax, nepoznám tie štýly a pičeriny (informačný, výkladový,.. neviem ani aké sú proste viete čo myslím), nečítala som 5/6 povinného čítania a mám vyše 70%
proste toto už nie je normálne. nikto žiadne petície jeblingtonov nebude brať do úvahy
fakt ako ja tomu nerozumiem. ani jedna z otázok nebola nenapísateľná , ani jedna jediná!!
aj keď niektoré výsledky (teda iba neoficiálne som videla) sa mi zdali také divné ale proste nie je sa na čo sťažovať.
Trápne je to... ako nechápem, ale ľudia sú čím Ďalej, tým viac lenivejší sa niečo naučiť... a je to smutné... na základe toho vznikajú tieto petície, čo je na plač..
@7
Neviem ci by boli spokojnejsi s testom z lietatury alebo s cim. Aj tak to urobili vsetci co nie su uplne dementni, tak nechapem co sa furt niekto stazuje Niektore otazky boli sice fakt blbo stylizovane, ale urcite ich nebolo tolko, aby clovek s priemernym IQ nedosiahol ani tych 33%
Študenti, vy ste teda machri !!!!! Spraviť toto študenti našich dejín, máme ale totálne hovno ! Si predstavte 89´: Ty Jožko, pôjdeš demonštrovať ? Zbláznil si sa, čo ak ma tam uvidia a nebodaj na mňa budú zle zazerať ! Ste trápni. Ja osobne som to napísal hádam aspoň na 33 %, ale aj keby som 99% nebol by som taký posraný a už len kvôli tej sebaúcte a ukázaniu, že máme v NÚCEME totálnych idiotov by som si to kľudne druhý raz napísal !
Mám an to taký názor... že to neurobil asi iba debil som, deviatak na základke a ja a všetci z našej triedy čo sme si skúšali by sme urobili takže ľudia, čo urobili tú petíciu sa neučili a takto sa k tomu postavili...
Je smiešne ako niekto, kto chce protestovať proti testu zo SJL ukončí svoj proste slovami "No néé"... Teda vlastne... skôr je to smutné. A "nech si to napíše pán minister"? To vážne? Nemám slov... Neuznávam ani jedného politika na Slovensku, ale keď dáke hovno, čo nevie ani zmaturovať zo slovenčiny toto vypľuje tak to je fakt sila... Nerozumiem, prečo dotyčnému nevysvetlili, že ak s tým ma až tak veľký problém, tak mal zrejme navštevovať nejakú učňovku, či jednoducho niečo adekvátne jeho schopnostiam. (Tým nemám na mysli nič hanlivé, či ponižujúce voči učňovkárom).
Inak dávam palec hore všetkým vyššie komentujúcim za ich postoj
Ako jebe už niektorým. Písomné sú už od kedy som ja končil očividne postavené tak aby ich dokázal spraviť človek čo sa do slovenčiny za celé štúdium od základnej školy ani nepozrel. Možno trochu gramatiky, na úrovni deviataka základnej školy je treba ale zvyšok čo je treba vedieť to je v teste...
Ako môže proste nad týmto niekto vyplakávať... Trápne mi je aj za tých čo túto "petíciu" spísali...
@student1 totálneho idiota si práve predviedol v priamom prenose
by som chcela vedieť, koľko sekúnd sa tie decká na tú maturitu učili...určite mali pred tým silácke reči typu: "ja som sa do toho ani nepozrel, šak to natipujem..." a pod, a teraz idú pišťať, že to nevedeli no prečo asi? ako môže existovať niečo až tak sprosté, kks?!
Kam to dnesna mladez speje? Za mojich mladych cias, ked sme nieco nevedeli, tak takych protesnatov bolo minmum a boli vysmiaty zvyskom kolektivu, ale toto co sa deje dneska? jebe uz nacisto tym ludom? akoze flakam ucenie, takze nenapisem dobre maturu, tak chyba nie je vo mne, ale v tom, ze test bol priliz tazky alebo co? taketo rozmaznane decka (asi rodicia im vsetko prepacia, dovolia, prisposobia sa im) co potom chcu robit v zivote, v praci a pod?
@echoechoecho tiež to tak nejak vidím. Aj preto tu včera ktosi pridal výborný obrázok s absolventmi
V každom prípade na život decká nie sú pripravené. Bude to zaujímavé sledovať ako sa im v živote bude dariť.
@inversi pri prvej prekazke budu agresivne, dozadovat sa svojich prav a budu hundrat, ze svet je na nich zly a podobne blaboly, ze od nich chce nieco, co sa neucili/nie je adekvatne im/dopln si akukolvek vyhovorku....inak mna uz aj serie kopa clankov o nasej generacii Y ci ako sa to vola, kde kazdy si mysli, ze aky je unikatny a predurceny k niecomu velkemu len preto, ze existuje (dovod jak lusk) , a pritom z nich 98% skonci ako sedy priemer a teda budu frustrovani jak seredy v 60-tke...nechapem co je to dnes za vychovu, ze kazdy chce byt vynimocny, ale nie cinnostou, pracou, huzevnatostou, ale nejakym sa vytahovanim, frajerovanim, agresivitou, aroganciou a pod....a ked stara generacia vymrie, tak potom zacne peklo
Už kašlite na to. My sme v triede tiež nadávali, že sa nám to zdalo ťažké no nič nezvladnutelne... Ešte kvôli maturitam by som petície nepodpisovala ..
boze ludia su uplne jebnuti a rozmaznani, nic sa im nepaci, nic im neni dobre, furt pozaduju vacsiu slobodu, viac skusaju hranice... ti co to podpisujete skoncite jak ti jebnuti sektari co su este aj proti zruseniu povinného ockovania
dobra hovadina ..nikdy to neschvalia a aj ked nemam tolko percent, kolko som chcela mat, nechcem, aby to schvalili.. ak by som mala pisat este raz nejaky test, tak sa uz zlozim asi..
a praveze vcera nam v skole vraveli, ze to neschvalia, ale chcu odtial odobrat otazky, kt. nikto nevedel... cize to suc a otazku z hamleta- sice to mohol vediet kazdy, stacilo to citat, ale to sme sa aj ucili (myslim, ze v 1. Rocniku)
@sheily ja som tiez vedela Ofeliu...ale vraj dost ludi to nevedelo, tak preto..tiez nechapem, aky to ma vyznam...ale proste, ze ked vacsina nevie nejake otazky, tak ich mozu vyhodit ti z NUCEMU
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Dúfam že to nebudú brať do úvahy.
vôbec ten test nebol nezvládnuteľný, ja neovládam syntax, nepoznám tie štýly a pičeriny (informačný, výkladový,.. neviem ani aké sú proste viete čo myslím), nečítala som 5/6 povinného čítania a mám vyše 70%
proste toto už nie je normálne. nikto žiadne petície jeblingtonov nebude brať do úvahy
Trebalo by spísať petíciu proti tej petícii
aj keď niektoré výsledky (teda iba neoficiálne som videla) sa mi zdali také divné ale proste nie je sa na čo sťažovať.
ja neviem jebe im.
Neviem ci by boli spokojnejsi s testom z lietatury alebo s cim. Aj tak to urobili vsetci co nie su uplne dementni, tak nechapem co sa furt niekto stazuje Niektore otazky boli sice fakt blbo stylizovane, ale urcite ich nebolo tolko, aby clovek s priemernym IQ nedosiahol ani tych 33%
Nebola ťažká, keď som nad ňou doma po maturite sedela, zistila som že VOBEC nebola ťažká a bodka.
Inak dávam palec hore všetkým vyššie komentujúcim za ich postoj
Ako môže proste nad týmto niekto vyplakávať... Trápne mi je aj za tých čo túto "petíciu" spísali...
@student1 totálneho idiota si práve predviedol v priamom prenose
skusim si ju :happy:
V každom prípade na život decká nie sú pripravené. Bude to zaujímavé sledovať ako sa im v živote bude dariť.
nech spravia peticiu na matiku ze by pridali po 5% kazdemu a podpisem
a praveze vcera nam v skole vraveli, ze to neschvalia, ale chcu odtial odobrat otazky, kt. nikto nevedel... cize to suc a otazku z hamleta- sice to mohol vediet kazdy, stacilo to citat, ale to sme sa aj ucili (myslim, ze v 1. Rocniku)
Prosim
sak to pisal neajky primitiv s iq50
ach jaj..ta mladez