čokoľvek čo stojí za to si pozrieť okrem hororov a parodii tie vážne nemusím tak prosím odporučte mi niečo lebo mám pocit, že už som hádam všetko videla aj desať krát
@tikalok nie nemám to napísané ale mám rada všetko okrem hororov a parodii ako som písala.. a fantasy je taky asi naj žáner u mňa čo sa týka nielen filmov ale hlavne kníh...
a ináč ak viete kde daný film možem kuk na nete bolo by to super ak by ste mi dali aj link diky
the people vs larry flynt
pulp fiction
eternal sunshine of the spotless mind
truman show
fight club
inglorious bastards
django
american beauty
reservoir dogs
catch me if you can...
@moonbeam akosi sa mi podarilo no čo už aj to sa stáva
@marpovan take nove filmy mam už poprezerane ale bolo to fajn Sandlera mam rada
@soreljulien nevies ci je to niekde na nete? knihu som čítala hádam desať krát aj film by som si pozrela že čo to bude za spracovanie a je to niečo staršie? asi aký rok?
@dracoolka no samozrejme že to je na internete aj rôzne spracovania » www.csfd.cz/film/20056-jana... toto spracovanie je "dľa" môjho zorného uhla krajšie a aj viac sa mi páčila táto herečka ako jana eyrová » www.csfd.cz/film/273517-jan... a toto je podľa ľudí lepšie hodnotené
pozri si obe
potom bol ešte seriál ale tie sa len málokedy vydaria pri tak populárnych a dobrých filmoch
jedinou výnimkou bol Gróf Monte Christo - ten odporúčam ako seriál ktorý je aj na uloz.to hrá v ňom Gerard Depardieu :happy:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a náhodou nemáš niekde zaznamenané, čo si už videla, hej?
a ináč ak viete kde daný film možem kuk na nete bolo by to super ak by ste mi dali aj link diky
@goldfish dám potom vedieť či sa mi to páčilo a ako ...
the people vs larry flynt
pulp fiction
eternal sunshine of the spotless mind
truman show
fight club
inglorious bastards
django
american beauty
reservoir dogs
catch me if you can...
typ = druh, napr typ auta
tip = rada, napr tip na film
Pozri si Garden State
Ahoj
@marpovan take nove filmy mam už poprezerane ale bolo to fajn Sandlera mam rada
@soreljulien nevies ci je to niekde na nete? knihu som čítala hádam desať krát aj film by som si pozrela že čo to bude za spracovanie a je to niečo staršie? asi aký rok?
» www.csfd.cz/film/20056-jana... toto spracovanie je "dľa" môjho zorného uhla krajšie a aj viac sa mi páčila táto herečka ako jana eyrová
» www.csfd.cz/film/273517-jan... a toto je podľa ľudí lepšie hodnotené
pozri si obe
potom bol ešte seriál ale tie sa len málokedy vydaria pri tak populárnych a dobrých filmoch
jedinou výnimkou bol Gróf Monte Christo - ten odporúčam ako seriál ktorý je aj na uloz.to hrá v ňom Gerard Depardieu :happy: