Dajte tipy na nejake dobre horrory.
Nieco odomna:
Quarantine (Karantena) - Nieje nudza o napatie a zabavu, genialne pouzitie jednej kamery, skvelo zahrane hisaky U mna 10/10
Shutter (Clona) - Odlahcena Nenavist,
Diary Of The Dead (Dennik Mrtvich) -
Dom v ružiach (House in the Roses? nie som si istý) od stephena Kinga, taký miešanec medzi rodinnou kronikou a hororom, dosť zvláštna a netradičná atmosféra a dosť dobré, má to dva diely...
Guľa (od spielberga, pokiaľ viem), pre mňa osobne najtvrdší horor aký som videl, dopozerať som sa ho odhodlal až na druhý raz, a rozhodne nepatrí medzi americké pitchoviny
The Shining - hororová klasika, aj keď pre mňa taká rozporuplná, ale rozhodne must-see
The Ring - japonskú verziu som nevidel, ale americká sa mi celkom páčila, ani tak nie horor, skôr thriller s hororovými prvkami, a podľa mňa dosť dobrou pointou, ktorá tak trochu búra konvencie hororového žánru...
tu karantenu som videla zatial len original v spanielskej verzii, od nich sa film vola REC.. neviem ci je v tejto americkej verzii rozdiel ale v kazdom pripade tiez odporucam
Kruh (The Ring)...mam tu recenziu (nechcem robit reklamu, ale taku nahodu nevyuzit ) zaujimavy film, na horor (thriller) nezvycajne premysleny
Nenávisť...čo ja viem, nič moc
Texaský masaker....kravina
3:15 zomrieš...taktiež kravina
Saló alebo 120 dní Sodomy...videla som len časť a stačilo...nechutné (ten film je ozaj vyhlásený za najzvrátenejší film v histórii a je zakázaný vo väčšine európskych krajín)
Odporucam si pozriet original japonske a thajske horory a nie tie americke remaky, ved to sa neda pozerat...A tiez odporucam vacsinu Kingoviek, ale tu plati, ze lepsie precitat ako vidiet
poradte mi daake dobre zombie horory...videla som residenta evila vsetky diely,aj zombieland som videla rady mi piste ved viete ako sa posielaju spravy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Guľa (od spielberga, pokiaľ viem), pre mňa osobne najtvrdší horor aký som videl, dopozerať som sa ho odhodlal až na druhý raz, a rozhodne nepatrí medzi americké pitchoviny
The Shining - hororová klasika, aj keď pre mňa taká rozporuplná, ale rozhodne must-see
The Ring - japonskú verziu som nevidel, ale americká sa mi celkom páčila, ani tak nie horor, skôr thriller s hororovými prvkami, a podľa mňa dosť dobrou pointou, ktorá tak trochu búra konvencie hororového žánru...
Nenávisť...čo ja viem, nič moc
Texaský masaker....kravina
3:15 zomrieš...taktiež kravina
Saló alebo 120 dní Sodomy...videla som len časť a stačilo...nechutné (ten film je ozaj vyhlásený za najzvrátenejší film v histórii a je zakázaný vo väčšine európskych krajín)