vsetkym, co tyraju zvierata by som priala, aby trpeli ako oni!!! a je mi jedno, co si kto o tom bude mysliet! ludia si myslia, ze su majstri sveta, ale my sme tie najvacsie zvery! videla som vela videi, otrasnych...je to velmi smutne kiezby ich stihol rovnaky osud ako ten, ktory museli vytrpiet tieto neme tvory...
keby vas radcej trapilo ze USA ma 6000 jadrovych hlavic, ale teba trapi nejake stena zbite... bohuzial tak to uz raz je, castokrat sa dokalicia aj zvierata navzajom tak o co ide?
@delpurr : to ze sa cely svet zenie do vojny, to je jedna vec- smutna...myslis, ze to tu nikoho netrapi? ale trapi! lenze su aj ine veci, nad ktorymi sa treba zamyslat...nechapem vsak, ako mozes byt tak bezcitny voci zvieratam, co sa nemozu samy branit!
som zvedava cim si to tie zvierata zasluzili... nik nema pravo ublizovat slabsim a bezbrannim...to ze si niekto potrebuje zdvihnut svoje ego tym ze sa vyvysuje nad inych a ublizujem im je priserne..bohuzial to je realita...a mnoho ludi nad tym zaviera oci..
@littlephoenix neviem preco mi vravis bezcitny... po prve ja zvieratam nikdy neublizujem, po druhe aj pes moze roztrhat cloveka (stalo sa ze aj male dieta)... Priznam sa ze nemam rad napr. psiska a kone, ale na druhej strane mam velmi rad pavuciky kazdy je na nieco ine...
Toto sú charaktery :p dokážu ublížiť len tým čo sa nevedia sami ubrániť,čo nevedia rozprávať...ale keď sú taký ,,hrdinovia´´ prečo sa nepustia do niekoho seberovného?!
Ja to už nepozerám. Vždy, keď som niečo podobné videl, nemohol som týždeň poriadne zaspať. Pohŕdam ľuďmi, čo týrajú zvieratá. Čoskoro sa zasa bude konať tá nezmyselná Corrida. Som z toho smutný.
To video nechcem vidieť, lebo by som sa na sto percent rozrevala a plakala a plakala...Ludia, čo to robia sú naozaj len DEBILI. Asi ich DEBILNA mater nenaučila, že týranie zvierat je DEBILINA, ktorú dokáže urobiť len čistý DEBIL. Taký DEBILI by sa mali zamyslieť nad tým, ákú DEBILNU DEBILINU robi...A čo z toho vyplíva? Že tyrania sú len DEBILI....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Minule som na opekačke spolužiaka skoro prizabil jak som videl ako hodil žabu do ohňa..