Zaujíma ma Váš názor na dnešných tridsiatnikov, ktorí jebú len samé pätnástky, šestnástky, prípadne majú s nimi vzťah. Pýtam sa prečo? Viem, že je to bežný jav, ale je to normálne? Či som len príliš konzervatívna?
ale vztahy su dnes casto (nie vzdy) aj tak o tom, co ponukne jeden tomu druhemu.. vypocitavost a nie nezistne pocity.
tym ludom to vyhovuje. tridsiatnik ma ako take zazemie, 15rocna cajka vela vydrzi skakat a ma peknu postavu a bezstarostny pristup k zivotu.. a tak jeden da druhemu, co potrebuje, resp. co chce. on je rad, ze ma kam zasunut a ona sa chvali kamoskam, ze jej chlap ma auto a robotu.. a furt su na tom lepsie ako kopa ostatnych ludi, ktorymi sa obklopuju..
je to rovnake, ako zlatokopka a bohaty pan.. on jej kupuje veci, da jej komfort, ona ho reprezentuje, je jeho nadherny privesok.. proste je to vyslovene vyhodne.
ja akosi verim v hladanie ekvivalentu. ale najst ekvivalent mne je narocny quest
@kail91 áno, to je pravda, jasné, že všetci takí nie sú. Ale tých, čo som stretla, tak po väčšine mali tento názor....hej, veľa robí prostredie, a hlupákov si nevšímať.
@hoperpohroma ja viem, ale moje naivné predstavy o svete nepustia...len asi bude problém, že by som namiesto tej 16-ročnej mohla byť ja Ale to už ide mimo tému.
lebo je to najlahšie dnešné 15 ročné uvoľnené mladé dievčatá ľahšie zbalia ako ženy ktoré už rozmýšľaju , otázka je ale načo im bude a čo s nimi táto uvoľnená morálka a výchova spraví, lebo to že mladé baby nemajú dostatok iných hodnôt ako len materálne veci a zábavu a nechaju sa všetkým oblbnúť to už ako problém vidím.
@4
jeden druhemu nemaju co v takom vztahu dat podla mna, je tam mentalna vekova medzera a obaja su v tomto mentalne zaostali asi, lebo tie 15tky si myslia, ze taky pre nich stary chlap ich moze uprimne lubit a ocakava vela od podobneho vztahu a ti 30nici su mentalne pozadu uz len z toho dovodu, ze si nenajdu zensku primerane k ich veku
@hoperpohroma presne tak. Ono, ja na ňom až tak nelipnem, len je to náser, keď ťa niekto uprednostní pred takou malou šťandou, ktorá má skoro o 10 rokov menej. Ide o ten princíp.
@momoglamorous veru, veru. Strašne je to trápne. A ak to naozaj myslia seriózne, tak by som chcela vidieť ako sa navzájom predstavujú rodičom. Hanba, podľa mňa. Veľká hanba. Hlavne pre toho chlapa.
@hoperpohroma nič, len sa mi páčil, chcela som ho zbaliť, ale zistila som, že je na také mladé. Tak potom nič, radšej. Len škoda, no. Zdal sa normálny, až na toto. Čo je dosť zásadné podľa mňa.
@himiko hlavne ze mlada sa moze pochvalit pred kamoskami, ze ulovila stareho, co jej vselico plati a vozia sa autom a ako rodic by som bola sklamana, mat take dieta obojstranne
to nie je len dnešnými tridsiatnikmi...to tak bolo i kedysi...a bolo mi to vysvetlené tak, že takí chlapci sa chcú zväčša len pobaviť....je to mladé, pekné, bezproblémové... rovesníčky takého chalana už majú dávno kopec skúseností, k tomu zodpovedajúce priority, nároky, nedajú si len tak skákať po hlave a pod vážnym vzťahom si predstavujú už naozaj niečo vážne spojené so svadbou, deťmi...prečo sa potom nepohrať s niečím menej komplikovaným, čo si môže človek navyše vyformovať podľa vlastnej predstavy?
@himiko
tie mladé dievčatká sú šťastné, že majú staršieho a môžu sa pre kamarátkami pochváliť, ale toho chlapa nechápem. Jedine, ak by bol taký chudák, že by si nemohol nájst približne vo svojom veku
Keď taký chlap niečo rieši s mladými a peknými je to podla mňa to isté ako keď rieši s peknou a sprostou a takých je kopa. Čiže mi už ani nepríde potrebné sa nad tým rozhorčovať.
A to, že teba nechcú lebo si "stará", tak s tým nič nespravíš, lebo dnešný "ideál krásy" sú modelky do 20 rokov a tie ostatné sú tak aspoň doretušované.
@himiko aj podla mna si stara a to som len o rok starsi co si budeme nahovarat uz nemame 15...
@pesadilla "mladá je sprostá, chce sa ukázať pred kamoškami, lahko sa namotá na kaleráby.....ale čo si tí chlapi tým dokazujú....nechápem."
Myslis si, ze ak ma 30nik 15ku len na sex, tak ho zaujima, ze je sprosta? To je posledna vec, ktora ho trapi. Kupi jej kofolu, vyjebe ju a s vitaznym pocitom zaspi.
Ja keď som mala 16 mal priateľ 27? Tiež sa všetci kukali jak na debilkov.. Teraz keď mám 20 a on 31 tak to už nikto nerieši.. Pritom rozdiel je ten istý.. Nechápem.. Aj kamarátov mám všetkých okolo 30ky... S rovesníkmi som si proste nikdy nerozumela a nič ma na nich nepritahovalo.. Po 30ke už tí chlapi vedia čo chcú, čo to si zažili a neriešia picoviny.. Aspoň tak to vidím ja podľa ľudí okolo seba a z vlastnej skusenosti
pride mi to divne a vzdy ked mi nejaka moja rovesnicka oznami, ze ma 30+ frajera, tka si ako prve pomyslim, ze sa urcite rozidu neviem si pomoct.
mne sa starsi docela az by som povedala hnusia. vzdy som mala lepsie vztahy s rovesnikmi aj moj frajer je len o par mesiacov starsi
Takych nepoznam, ale uznavam, ze sa stykam len s normalnymi ludmi, nie so zberbou
A dovod? Nemusi ist len vylucne o sex, ale skor o pocit, ze chlap je pritazlivy pre niekoho a nemusi sa prilis namahat....popravde, dnesne 30-nicky maju neumerne vysoke naroky a ponuknut toho dokopy nemaju nic extra zvlastne (picu ma kazda, kozy ma vacsina, mila dokaze byt vacsina, zmysel pre humor ma tak polovica, ale zato inteligenciu ma len maloktora)+ vo vyssiom veku su ludia vo vseobecnosti menej prisposobivi a tolerantni, takze ak si nesadnu v nejakej malickosti, tak hned sa pohadaju a je z toho vacsinou koniec. Inak to, ze 3O.cky hladaju nieco vazne je tak trocha kec - okolo 30-tky su vztahy cisto o sexe (to je jedine pojivo, ktore spaja roznych netolerantnych lud) a skor vyzeraju ako kamaratstva s vyhodami, takze chlap musi vyzerat poriadne, mat hlboko do kapsy a mat aj nejake spolocenske postavenie,aby si zbalil aspon priemernu 30-nicku a nezijme v tom, ze vsetky 30-cky chcu hned rodinu, deti atd.
@padlyanjel rozdiel je ten isty..to ako keby si povedala, ze ty si mala 11 a priatel mal 22 ..to by bol tiez ten isty rozdiel ci? Proste 20 rocne dievca je uz viacmenej dospele ale 16ka je pubertalna koza..cest vynimkam
@amg63 kedze sme spolu stale a nic sa nemenilo a od zaciatku sme mali normalny vztah nic na tom viac nevidim ako len rozdiel veku... myslim ze niektore nazory su dost zaskatulkovavacie a nie vzdy je to len o sexe alebo povrchnych veciach
Pre nas, inteligentnych, to samozrejme nie je normálne..Udám ale pár dôvodov, ktoré na to majú:
1. Chcu si tým dokázať, že sú ešte stále ,, mladí samci"..ale časom sa to samozrejme zmení, pretože každý raz bude starý..
2. Su psychicky na rovnakej urovni ako tie 15ky a 16ky, s ktorymi spavaju, nie nadarmo sa predsa hovori : Vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá..
3. Su totalni zufalci, skrachovanci a jedine, ktore s nimi budu su zalaskovane najviac naivne 15ky s ružovymi okuliarikmi na zmaľovaných očkách...
kebyze som tridsiatnik a chcem si naposledy daco uzit pred pripadnym usadenim alebo proste chcem len vyskusat nejaku haluz tak by som si daku prisprostastu 16tku kludne narazila
presne tak ako by som teraz neodmietla dakeho 40tnika cisto len preto lebo neviem ake to je tak preco to nezistit?
chlap unaveny zo zien ktorym jebe z biologickych hodin ktore ich nahanaju komanduju a taka zaba mala to este nerobi a chlap ma klud ved idealna situacia
nie je vztah ako vztah a nevidim dovod preco by sa mlady slobodny clovek nemohol zajebavat kde chce a s kym chce a skusat co si zmysli
Ja si budem uzivat do 70ky ak sa toho dozijem pri mojom terajsom zivotnom style. O 15ku zaujem nemam to je este prilis nevyvynute vyzeraju detsky moc nevynne maloktora je sexy, ale uz take 17 - 19 sa daju. Vlastne cim som starsi tym mladsie baby po mne idu vidia ze som starsi a dobre zarabam. problem je aj u zien barzjaka 22-23 ka ma decko alebo je slobodna matka take si velice hladaju chlapa telefon mam plny takych kontaktov, ale ja netuzim mat na krku niekoho deti preto idem radsej vekovo nizsie.
zeby zeny neboli az take uprimne a trochu viac vypocitave ako si myslime ? preto ,lebo keby si mam predstavit seba a to ja mam az 21 ze by som bol s nejakou zenou (dajme teda 35) zato ze ma prachy a a sexovat za pozicanie range roveru - nedokazal by som to , ale niektore zeny to dokazu aj im to tak asi vyhovuje....
@tommyhot presne ako pises. poviem ti co si tym dokazuju, honia si ego. uz ma jeden range rover a ked este k tomu ma nejaku mladu sexicu tomu sa hovori dvojita sila
zo svojho pohľadu to vidím takto, ženy sú komplikované dosť od prírody ale ešte tomu dávajú často punc nedostupnosti.
Muž je od prírody ten, ktorý potrebuje darovať semeno a tam sa robota končí, nech to znie ako chce.
Partneri by mali byť najlepší kamaráti ale keď má každý určité fánty ťažko sa milovať a kamarátiť zároveň.
Pri 15, 20 takéto veci neriešiš. Vzhľadom na ich sexuálny apetít a skúšanie nových vecí, a frajerovanie, že mala som 30tníka dáva obom stranám čo potrebujú. Ukojiť túžby, reagovať pudovo.
Tu nie je potrebná žiadna veľká logika. Muž nie je stavaný na tie hollywoodske sračky, ktoré síce ženu potešia ale mnohých chlapov iritujú typu: spomeň si na meniny, narodeniny, deň žien, deň taký a taký .. kvety, bonboniery. Ženy potrebujú zväčša dôkazy lásky, potrebujú samé prekvapenia, spontánne zážitky .. veď ok stačí to povedať. Lebo nemému decku ani vlastná mať nerozumie. Kapiš?!
Z toho celého vyplynie, že než by sa muž mal snažiť, venovať a obetovať svoj čas, energiu a množstvo slov a povedzme si úprimne mnohokrát zbytočne a do vetra, radšej spraví tak aby bol šťastný teraz, v tejto chvíli. Zatiaľ čo ženy budú dumať aké sú muži svine a prečo sa to stalo práve im. Lebo stačí, že sa nájde jedna trúba v živote jedného muža a tieto veci si človek pamätá ako pes. Žiaľ, život!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
lebo im to vyhovuje žiť v takomto smilstve ...
nebodaj im závidiš
ale vztahy su dnes casto (nie vzdy) aj tak o tom, co ponukne jeden tomu druhemu.. vypocitavost a nie nezistne pocity.
tym ludom to vyhovuje. tridsiatnik ma ako take zazemie, 15rocna cajka vela vydrzi skakat a ma peknu postavu a bezstarostny pristup k zivotu.. a tak jeden da druhemu, co potrebuje, resp. co chce. on je rad, ze ma kam zasunut a ona sa chvali kamoskam, ze jej chlap ma auto a robotu.. a furt su na tom lepsie ako kopa ostatnych ludi, ktorymi sa obklopuju..
je to rovnake, ako zlatokopka a bohaty pan.. on jej kupuje veci, da jej komfort, ona ho reprezentuje, je jeho nadherny privesok.. proste je to vyslovene vyhodne.
ja akosi verim v hladanie ekvivalentu. ale najst ekvivalent mne je narocny quest
ti chlapi maju pocit, ze ich "zerie", zvysuje im to sebavedomie. o vztahu sa podla mna v takomto pripade neda hovorit.
jeden druhemu nemaju co v takom vztahu dat podla mna, je tam mentalna vekova medzera a obaja su v tomto mentalne zaostali asi, lebo tie 15tky si myslia, ze taky pre nich stary chlap ich moze uprimne lubit a ocakava vela od podobneho vztahu a ti 30nici su mentalne pozadu uz len z toho dovodu, ze si nenajdu zensku primerane k ich veku
chlap má rád keď môže zasunúť do ľubovoľného čísla....
a of kórs chýba rozum :-S
tie mladé dievčatká sú šťastné, že majú staršieho a môžu sa pre kamarátkami pochváliť, ale toho chlapa nechápem. Jedine, ak by bol taký chudák, že by si nemohol nájst približne vo svojom veku
mladá je sprostá, chce sa ukázať pred kamoškami, lahko sa namotá na kaleráby.....ale čo si tí chlapi tým dokazujú....nechápem.
i keď isto by mi bolo povedané, že ak sa pýtam na pivo, tak možno)
A to, že teba nechcú lebo si "stará", tak s tým nič nespravíš, lebo dnešný "ideál krásy" sú modelky do 20 rokov a tie ostatné sú tak aspoň doretušované.
príde mi to nechutné...
ale ak si to zoberiem z opačnej strany, že by som ja mala 30 a nejakého mladého milenca..uuuuuu :-S
30 + a 20 hej, to je v pohode podla mna.
@pesadilla "mladá je sprostá, chce sa ukázať pred kamoškami, lahko sa namotá na kaleráby.....ale čo si tí chlapi tým dokazujú....nechápem."
Myslis si, ze ak ma 30nik 15ku len na sex, tak ho zaujima, ze je sprosta? To je posledna vec, ktora ho trapi. Kupi jej kofolu, vyjebe ju a s vitaznym pocitom zaspi.
a keď to zoberieme z loveckého pohľadu, tak aj lovci sa zameriavajú pri love na mláďatá, lebo je to logická voľba...
všetko ostatné vyššie napísané považujem už za naše "kultúrne" sračky
mne sa starsi docela az by som povedala hnusia. vzdy som mala lepsie vztahy s rovesnikmi aj moj frajer je len o par mesiacov starsi
A dovod? Nemusi ist len vylucne o sex, ale skor o pocit, ze chlap je pritazlivy pre niekoho a nemusi sa prilis namahat....popravde, dnesne 30-nicky maju neumerne vysoke naroky a ponuknut toho dokopy nemaju nic extra zvlastne (picu ma kazda, kozy ma vacsina, mila dokaze byt vacsina, zmysel pre humor ma tak polovica, ale zato inteligenciu ma len maloktora)+ vo vyssiom veku su ludia vo vseobecnosti menej prisposobivi a tolerantni, takze ak si nesadnu v nejakej malickosti, tak hned sa pohadaju a je z toho vacsinou koniec. Inak to, ze 3O.cky hladaju nieco vazne je tak trocha kec - okolo 30-tky su vztahy cisto o sexe (to je jedine pojivo, ktore spaja roznych netolerantnych lud) a skor vyzeraju ako kamaratstva s vyhodami, takze chlap musi vyzerat poriadne, mat hlboko do kapsy a mat aj nejake spolocenske postavenie,aby si zbalil aspon priemernu 30-nicku a nezijme v tom, ze vsetky 30-cky chcu hned rodinu, deti atd.
takze problem bude niekde inde, ked to takto vnimas.
1. Chcu si tým dokázať, že sú ešte stále ,, mladí samci"..ale časom sa to samozrejme zmení, pretože každý raz bude starý..
2. Su psychicky na rovnakej urovni ako tie 15ky a 16ky, s ktorymi spavaju, nie nadarmo sa predsa hovori : Vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá..
3. Su totalni zufalci, skrachovanci a jedine, ktore s nimi budu su zalaskovane najviac naivne 15ky s ružovymi okuliarikmi na zmaľovaných očkách...
presne tak ako by som teraz neodmietla dakeho 40tnika cisto len preto lebo neviem ake to je tak preco to nezistit?
chlap unaveny zo zien ktorym jebe z biologickych hodin ktore ich nahanaju komanduju a taka zaba mala to este nerobi a chlap ma klud ved idealna situacia
nie je vztah ako vztah a nevidim dovod preco by sa mlady slobodny clovek nemohol zajebavat kde chce a s kym chce a skusat co si zmysli
@tommyhot presne ako pises. poviem ti co si tym dokazuju, honia si ego. uz ma jeden range rover a ked este k tomu ma nejaku mladu sexicu tomu sa hovori dvojita sila
je to o peniazoch a o...
Muž je od prírody ten, ktorý potrebuje darovať semeno a tam sa robota končí, nech to znie ako chce.
Partneri by mali byť najlepší kamaráti ale keď má každý určité fánty ťažko sa milovať a kamarátiť zároveň.
Pri 15, 20 takéto veci neriešiš. Vzhľadom na ich sexuálny apetít a skúšanie nových vecí, a frajerovanie, že mala som 30tníka dáva obom stranám čo potrebujú. Ukojiť túžby, reagovať pudovo.
Tu nie je potrebná žiadna veľká logika. Muž nie je stavaný na tie hollywoodske sračky, ktoré síce ženu potešia ale mnohých chlapov iritujú typu: spomeň si na meniny, narodeniny, deň žien, deň taký a taký .. kvety, bonboniery. Ženy potrebujú zväčša dôkazy lásky, potrebujú samé prekvapenia, spontánne zážitky .. veď ok stačí to povedať. Lebo nemému decku ani vlastná mať nerozumie. Kapiš?!
Z toho celého vyplynie, že než by sa muž mal snažiť, venovať a obetovať svoj čas, energiu a množstvo slov a povedzme si úprimne mnohokrát zbytočne a do vetra, radšej spraví tak aby bol šťastný teraz, v tejto chvíli. Zatiaľ čo ženy budú dumať aké sú muži svine a prečo sa to stalo práve im. Lebo stačí, že sa nájde jedna trúba v živote jedného muža a tieto veci si človek pamätá ako pes. Žiaľ, život!