Ahojte, nepodarilo sa mi zatial nikde zohnať ubytovanie v Trnave, skusala som aj spinkaj.sk aj studentskebyvanie.sk, podavala rozne inzeraty a kukam aj v avize, kde sa zatial absolutne nic neobjavilo a zatial bez uspechu a preto by som sa vás chcela spýta
fíha, trnavan je dobre ďaleko.. to skôr nie ako áno.. a bývajú tam takí všelijakí ľudia, by som povedala, je tam dosť sociálnych bytov, je to na Linčianskej.. Jedna z najhoších lokalít na bývanie v TT. Byť tebou, skúsim družbu, Kopánku alebo Prengo slebo Hospodársku.
Na Linčiansku ani nechod, najlacnesjie byty okolo Merkura, na A.Kubinu byvam ja naprikald a je to tam celkom slusne. Ale teraz zhanam nieco nove a brodim sa trnavskym realitnym bahnom uplne bezuspesne. Ale skus si dat inzerat aj ty, moze to pomoct. a potom, ak tam ides na vysku co predpokladam, vela ponuk visi na nastenkach po univerzitach.
@yolis bola som aj na univerzite kukat ale tam absolutne nic nebolo a to som sa cudovala, pobehali sme aj namestie, ci tam nieco nebude na tých tabuliach s info a nic. ako nula bodov, je to tam hroza. ked som si aj myslela, ze som nieco nasla, tak ked som tam prisla som si myslela, ze padnem z noh (ako to niesom narocna, vobec) ale ked mi niekto povie, ze je to izba v jeho dome, tak predpokladam, ze nemusim prebrazdit polku ich izieb aby som sa do svojej dostala, proste chcem aspon trochu sukromia.
@tanta jasne, chapem, ale teda ja sa opytam aj spoluziakov ci nahodou nehaldaju nejakych do bytu alebo tak, a mozem ti poslat TS-ku. bo viem ake to tu je otrasne. kamaratka tri mesiace doachadzala z bratislavy kde nacierno byvala na internate.
@yolis dakujem krasne a preboha, to si absolutne nic nenasla? ved by ma asi porazilo, keby mam z BA dochadzat do TT kazdy den a to som este k tomu z uplne ineho konca SR.
@yolis na spinkaj.sk hladam pravidelne, mam tam aj inzerat a chodia mi novinky na mail a velakrat sa mi stava, ze inzeraty su uz zadane alebo hladaju len 1 cloveka a my sme dve alebo neuvedu cislo a na mail ani neodpisu
@yolis kedze idem do TT prvy rok, chcela som radsej nieco, co budem moct po roku zmenit, nie si brat na krk podnajom, lebo neviem ako to bude a zatial tam nepoznam takmer nikoho, takze keby sme boli nieaka parta, dalo by sa nadtým rozmýslat
@yolis tak asi skoncim aj ja v nieakej fajnej kravici velkej pod mostom no, dufam, ze sa mi nieco podari najst, ved este nieje taký "vysoký datum" a to nezahalam a hladam od konca juna a nic. a ja intrak nedostanem mam to len 110km
este stale nvm nic ohladom svojho intraku,ale aj ten je desi v rici v jaslovskych bouhniciach...takze keby viem nieco lepsie a v trnave,by bodlo,ale vraj je to v trnave slabe co sa tohto tyka tazko velmo tazko neco najst...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov