zdravím vás, milí priatelia, rád by som sa vás opýtal na nejakú ubytovňu v Trnave, najlepšie robotnícku... ide o to, že nie som dlho v Trnave, tak sa tu vôbec nevyznám a keď som sa pýtal googlu, tak ten mi boh vie jak poradiť nevedel... navštívil som už 3
Zavar to je cca. 5 km od Trnavy, bývajú tam pežotáci a potom na Linčianskej je jedna veľmi lacná ubytovňa, ale ... no.. samí cigáni, denne policajti tam sú. Inak už len drahšie. Trnava je na ubytovanie čo sa týka ubytovní hrozná. Skôr odporúčam nejaký privát, spolubývanie tu na osobu nájdeš kľudne aj za 80€ ..
v Zavari sa bolo pozerať, ale myslím že 9 ubytovaných v izbe je trošku veľa... takto, ak máš na mysli 80€ /osoba/noc, tak to je trošku drahé, ale ak na mesiac, tak by to bol luxus akutálne máme štýl - izba 3 postele, (čo je pohoda, lebo je tu priestranstva až až), spoločná sprcha, toaleta, kuchynka, ale zato tu máme wifi a (za čo som extrémne vďačný) BALKÓN ^^ proste, suma sumárum je to 8€/osoba/noc, čo je dosť veľa... do 6€, z vlastnou sprchou, toaletou a chladničkou by bol ideál... ak by sa k tomu našlo aj wifi a/alebo tv, tak by som bol len a len šťastný
Ja som v Trnave v spolubývaní bývala že sme bývali štyria v trojizbovom byte. Jedna izba dvaja, druhá izba dvaja a tretia obyvačka. Krásna kúpeľňa, práčka, zariadená kuchyňa aj s taniermi aj zo všetkým, wifi, kablovka a platili sme 100€ na osobu na mesiac
@simka1311 Ja na Linčianskej bývam už niekoľko rokov. Vo viacerých bývaniach som tu bývala. Nie je to ani ako Pentagon ani ako Luník 9 a je to tu omohoooooooooo lepšie ako kedysi. Vlastne sú tu už len 2 čianžiaky problémové a to Golianova 3 a potom práve spomínaná ubytovňa Inak je to tu presne rovnaké ako na všetkých iných sídliskách, okrem tých cigošov no. Ale nie sú nebezpeční
@paulieevans ďakujem veľmi pekne, vyzerá to dosť nádejne, k stráne som sa dostal síce až dnes, ale máme niečo vyhliadnuté, takže si nám svojou ochotou ušetrila pár peniažtekov na oplátku ti... pošlem pivo?
@v3nty , na inke sme teraz a úprimne - keď sme tu prišli, tak kôš nevynesený, postele neprezlečené (od posledných nájomcov) naša bunka sa nedá zamknúť, takže nás kedykoľvek môže prísť navštíviť sused (keď tu nie sme, no našťastie sú to dvaja úplne seriózni típci (snáď som ich neprechválil) a celkovo, aj v práci spomínali, že z inky vypadnúť čo najskôr, pretože tu ľúbia obabrávať (ako to mysleli, to neviem, ale rád by som, kebyže sa to ani nedozviem)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja som v Trnave v spolubývaní bývala že sme bývali štyria v trojizbovom byte. Jedna izba dvaja, druhá izba dvaja a tretia obyvačka. Krásna kúpeľňa, práčka, zariadená kuchyňa aj s taniermi aj zo všetkým, wifi, kablovka a platili sme 100€ na osobu na mesiac
@v3nty , na inke sme teraz a úprimne - keď sme tu prišli, tak kôš nevynesený, postele neprezlečené (od posledných nájomcov) naša bunka sa nedá zamknúť, takže nás kedykoľvek môže prísť navštíviť sused (keď tu nie sme, no našťastie sú to dvaja úplne seriózni típci (snáď som ich neprechválil) a celkovo, aj v práci spomínali, že z inky vypadnúť čo najskôr, pretože tu ľúbia obabrávať (ako to mysleli, to neviem, ale rád by som, kebyže sa to ani nedozviem)