Chcem sa spýtať tých, čo si vypĺňali UCAS prihlášku, a teda asi aj robili kurz IELTS. Tento test automaticky vynahradzuje maturitu, chcem sa ale spýtať - nebudem musieť síce maturovať, no môžem si pri prihláške cez UCAS k maturite z AJ napí
Ak si spravím IELTS na určitú zodpovedajúcu úroveň, splním jazykové podmienky danej školy. Zároveň ale splním aj podmienky slovenskej maturity z anglického jazyka, a tak nemusím z AJ maturovať. Chcem sa ale opýtať, či budem mať formálne 1?
Asi to je rozdelené podľa zvládnutia IELTS.. Myslím, že tam majú 9 stupňov, nie? Tak ak dosiahneš iba 4tý, tak Ti asi jednotku nedajú. To by bolo blbé.
Ja tomu rozumiem tak, že nakoľko úspešnosť pri získavaní ceritifkátu nie je priamym ekvivalentom známky získanej pri maturitnej skúške, na maturitnom vysvedčení sa známka z príslušného jazyka jednoducho neuvádza.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
To ťažko.. Briti vyslovene vyžadujú nejaký certifikát.
Ak si spravím IELTS na určitú zodpovedajúcu úroveň, splním jazykové podmienky danej školy. Zároveň ale splním aj podmienky slovenskej maturity z anglického jazyka, a tak nemusím z AJ maturovať. Chcem sa ale opýtať, či budem mať formálne 1?
Ale myslím, že od 6tky vyššie je to jednotka.
ja ked som si chcela robiť ielts tak som si len zistovala kde na aky kurz kolko musim mať bodov z tych 9