u koho ako ..kazdy inak ...pokial robim nejaky projekt a tak tak nie ..pokial sa mam nieco ucit do hlavy tak radsej vypnut ide to rychlejsie a lahsie ale ucim sa tak max dva tri krat do semestra(pol roka) cize to ide dost pomaly lebo som lenivy ako nevem co
@1 ja si tiez vzdy zacnem spievat.. a tak som si raz pustila apocalypticu ze to ma rusit nebude a zacala som sa do toho dako podivne metat a prezivat hudbu takze som sa hovno naucila
no mne sa dobre učí pri telke alebo rádiu ale zas ak mám niečo si vtiskať do hlavy tak mám ticho, no to ma dosť rozptyľuje lebo začínam na hocičo myslieť ;o) ale ako bolo povedané u každéeho je to individuálne ;o)
ja zas musim mat hudbu pustenu pri vsetkom... to uz je zvyk...skor ma neuveritelne vyrusuje, ked pocujem niekoho telefonovat alebo sa rozpravat...a je to sice trosku nechutne, ale mne sa dobre uci na wc, tam ma skoro nikto nevyrusuje
ked sa ucim tak nemozem pocuvat hudbu, to ma vyrusuje, najlepsie sa mi uci vonku ked je aj trochu zima lebo to sa clovek viac sustredi na to aby sa to chytro naucil a potom mohol ist dovnutra a nema cas na rozjimanie
no tak so sluchatkami v kerych je pustena hudba by som saa nedokazal ucit..ale ja mam zdy pri uceni zapnuty comp a pisem a newem sa sustredit na ucenie..ale ekd je vypnuty tak sa newem ete viac sustredit
Niekto ked pocuva hudbu tak ho to nuti byt viac koncentrovany sustredeny na ucivo. Co mnohym studentom chyba.
Ale niekto pocuva hudbu a je myslienkami niekde inde.
Takze zalezi na povahe. Celkovo si myslim, ze sa nemusi nikto ucit. Staci ked bude pozorne pocuvat na hodine a tak mu to staci uz len par krat precitat a je to. Iba tie jazyky tam to uz treba.
ja sa ucim vzdy nejak inak, raz pri tom musim mat nieco zapnute, hudbu ci telku, raz uplne ticho, niekedy ssa sustredim len ked sa prechadzam, ale asi najviac casu stravim tym, ze sa nesustredim vobec..
no ked sa učím pri hudbe tak sa do tej hudby započuvam a na ucenie zabudam .. alebo položim knihu na zem ze si trochu oddychnem započuvam sa a zaspim .. ale ked zas len si sadnem ze sa idem učiť to je nudne sa mi proste nece .. ale najlepsie sa učí hodinu rano pred začatím skoly tedy ťa to nuti ze potrebujes byť naučena tak sa snažiš v tichosti sa to dá ..cize sa uč rano
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Pri učení sa inak dobre fajčí..
Ak sa chcem niečo učiť a následne to aj vedieť tak potrebujem ticho
Niekto ked pocuva hudbu tak ho to nuti byt viac koncentrovany sustredeny na ucivo. Co mnohym studentom chyba.
Ale niekto pocuva hudbu a je myslienkami niekde inde.
Takze zalezi na povahe. Celkovo si myslim, ze sa nemusi nikto ucit. Staci ked bude pozorne pocuvat na hodine a tak mu to staci uz len par krat precitat a je to. Iba tie jazyky tam to uz treba.
ja sa ucim tak ze kedy sa mi chce a potom v skole este inak nikdy...
no to je individualen..niekedy sa dokazem ucit aj pri hudbe ale inokedy azsa musim mat uplny klud..kedy ako..