Čaute. Nastupujem tohto roku na VŠ a chcel by som si niekde otvoriť účet v banke, lenže neviem kde. Chcel by som nejakú, kde by sa oplatilo ostať aj PO štúdiu. Niečo výhodné, s dobrými benefitmi a tak podobne. Mal som mBank predtym . Poraďte niečo, dik.
veď mbank je fajn ak skončíš štúdium, vedenie účtu zadarmo, ak využívaš kartu tiež je zadarmo a výber z bankomatov je zadara jeden do mesiaca či ako to majú? Ono si musíš najskôr povedať, čo od danej banky očakávaš, čo budeš využívať, ja napr. vyberám peniaze tak raz do mesiaca, niekto zvykne častejšie, niekomu nevadí platiť v Tatrabanke v podstate za nič a podobne
Počas štúdia odporúčam tatrabanku, zarobíš si tých 30€ zdarma a účet už sa po jednom potvrdení že chodíš do školy do 25 nerieši. Zatiaľ čo vo VUB ma ošklbali každý rok som musel nosit potvrdenie od školy a ešte aj keď som doniesol vrchol drzosti bolo že mi stratila potvrdenie a platil som si 3 mesiace vedenie účtu aj bez môjho vedomia ...
Odporucam Tatru, banking vo webovej verzii je dost kostrbaty, ale apku + viamo zboznujem. Ferove podmienky (aj pre nestudentov), smsky o kazdom pohybe na ucte, po roku ti ponuknu kontokorent, na dialogovej linke mi vzdy pomohli..
Ja mam fakt velmi rada Tatra banku
kde by sa oplatilo zostať po štúdiu - to nevie nikto asi, tie podmienky, poplatky, etc sa dotvedy zmenia 5x kým ty doštuduješ... ja mám účty 3 napr., všetky 3 zadarmo ako študent, potom nie je problém účet zrušiť.
@condition
to iste sa stalo mne v CSOB ... trikrat som im tam doniesol potvrdenie a zakazdym ho stratili... podobne aj kamosovi co bol tiez v CSOB... mam taky pocit, ze to robia naschval alebo co... nastastie mne peniaze vratili a odkedy som tam narobil poriadky ohladom potvrdeni tak po mne uz ziadne nechceli a studentsky ucet som mal aj po skonceni skoly
co sa tyka tej TB, tak studentsky sice mozno maju zadara, ale po skonceni skoly to rychlo oplaces... su hadam najdrahsia banka na SK a to este nevravim o tom, ze ten IB maju vo Flashi a nedavno Google oznamil, ze uz nebude viac podporovat tuto technologiu co znamena koniec podpory v Google Chrome
@heidijane Tak ale to je chyba toho že si si to nepýtala oni to tiež nedajú každému kto o to nemá záujem napriklad mne to ponúkli sami od seba záleží od ochoty tých čo u vás pracujú
@obrvonjottr budú musieť prispôsobiť systém veľké % ľudí používa chrome a pre niektoré stránky sú výnimky (flash stále pôjde inak by nemohli tie stránky fungovať) možno sa o to bude dať zažiadať aj v tomto prípade dokiaľ to neprerobia, každopádne z banky sa dá odísť pred koncom školy zdarma ale je pravda že podmienka v príspevku bola aj PO a to moc teda môj návrh nespĺňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ja mam fakt velmi rada Tatra banku
to iste sa stalo mne v CSOB ... trikrat som im tam doniesol potvrdenie a zakazdym ho stratili... podobne aj kamosovi co bol tiez v CSOB... mam taky pocit, ze to robia naschval alebo co... nastastie mne peniaze vratili a odkedy som tam narobil poriadky ohladom potvrdeni tak po mne uz ziadne nechceli a studentsky ucet som mal aj po skonceni skoly