žiadna banka nieje super, to si dobre zapamataj každa banka ťa len ošklbe či do nej vkladáš peniaze alebo nedajboh si od nej požičiaš. je jediný rozdiel či ťa ošklbe celeho alebo ti par pierok nechá
skor povedz že mBank je najmenšie zlo (aj ja ju mam ako hlavnu banku a som spokojny do tj mieri že ju považujem za nutné najmenšie zlo)
@sitnxan ty si este nikdy nazarobil na banke ? lebo na poplatkoch som tam spolu zaplatil asi 1€, banka mi vyplatila 135€ podla slubu za to ze som regol 5 znamych. netreba sa nechat osklbat, uver je iba pre tych co chcu to na co NEMAJU ... a nic nieje zadarmo, este stale mame kapitalizmus...
nehnevaj sa ale 5 ludi ked zazmluvniš tak 135 eur je strašne mala provizia by so povedal že s tebou pekne vysuložili ale ked si spokojný tak budiš...
ja poznam tie ich akcie v mbanke som odkedy su na slovensku, vtedy táto ich verbovačka trochu stala za to ked davali 50eur na hlavu ale to trvalo tri dni potom to znižili
ale aj 50 eur za zmluvu si myslim že je slabe, neviem kolko beru tzv fin.agenti za zmluvu ale nerobil by som to ani za 100 ale myslim že maju viac ked to robi tolko ludí
@sitnxan Som velmi spokojny, ked si necham VISA kartu tak mam na poplatky na dalsich iba 135 mesiacov ... vies vobec kolko zarabaju obycajny ludia na SR ? Ci ty si nejaky velkopodnikatel ? ... Ale kamarati, lepsie povedany byvali kamarati robili presne taketo veci cez OVB - poistky, ucty, uver sa im nepodaril asi ani 1 atd... - tusim ze za zmluvu dostal 20€ mi hovoril - ak si dobre pamatam.... Ta slecna co stoji za mkioskom (pobocka v mbank v obchodnych centrach) ma za zmluvu na novy ucet rovnych 10€ to mi ukazovala na papieri... Podla mna na slovenske pomery je 27€ celkom dost. A pozor, je rozdiel ked si ma niekto zalozit ucet zadarmo alebo za poplatok 2-5€ za mesiac...... Ja uz neviem co by niektori slovaci chceli, asi stat sa multimilionarmi za 1 rok . .......toto je trochu odveci ale mozes si precitat, lebo naozaj sa mi to stalo: Raz som isiel na aute a zapadol som, nanestastie som ani nemal cislo na odtahovku tak som stopoval ludi, na nestastie niekto nezastavil a ten co zastavil nemal lano. Potom zastavil starsi pan na Range rovery sport (2012 presny rok viem lebo ho ma na predaj vo svojom autobazári ) a povedal ze by ma mohol vytiahnut, lebo ze on ma nedaleko firmu (aj odtahove auto ), Prisiel vytiahol ma a povedal mi ze to bude stat 20€, ja som povedal ze nemam peniaze ale ze moze ist somnou domov a vyplatim ho(byvam nedaleko) , povedal ze to nie a aby som mu dal tel. Dal som mu tel a bolo ho prec. Kvoli tym 20 EURam mi volal asi 5 krat. Tak mi nehovor ze 27EUR je malo.
Ked je niekto žgrolš ako ten mílí pán tak aj to malo je vela.
Ja som len napisal že ja by som sa veru ludom nepodlizoval ani keby davali 100eur za zmluvu.
niesom žiadny podnikatel, ale živim sa vlastnymi rukami manualnou remeselnou pracou a to že na slovensku sa slušne nedá vyžiť ani z 2000 - 3000 na mesiac je fakt a nie to že niekto chce byť za rok milionarom. keby chcel človek na slovansku vyžiť slušne, tak 5000 je asi minimum. ved tu 90% ludi žije od vyplaty do vyplaty a možu mať prijem aj tých 2 -3 tisic... z toho sa slušne žiť neda
Ale to som odbočil od temy.
Prosto pointa je to že ked ti oni zaplatia za to že im nadhánaš klientov, tak neviem aky súvis to má s mojim uplne prvým komentom v tomto fore. ako vyvracia tento fakt to čo som v tom prvom komente napisal?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
žiadna banka nieje super, to si dobre zapamataj každa banka ťa len ošklbe či do nej vkladáš peniaze alebo nedajboh si od nej požičiaš. je jediný rozdiel či ťa ošklbe celeho alebo ti par pierok nechá
skor povedz že mBank je najmenšie zlo (aj ja ju mam ako hlavnu banku a som spokojny do tj mieri že ju považujem za nutné najmenšie zlo)
ja poznam tie ich akcie v mbanke som odkedy su na slovensku, vtedy táto ich verbovačka trochu stala za to ked davali 50eur na hlavu ale to trvalo tri dni potom to znižili
ale aj 50 eur za zmluvu si myslim že je slabe, neviem kolko beru tzv fin.agenti za zmluvu ale nerobil by som to ani za 100 ale myslim že maju viac ked to robi tolko ludí
Ja som len napisal že ja by som sa veru ludom nepodlizoval ani keby davali 100eur za zmluvu.
niesom žiadny podnikatel, ale živim sa vlastnymi rukami manualnou remeselnou pracou a to že na slovensku sa slušne nedá vyžiť ani z 2000 - 3000 na mesiac je fakt a nie to že niekto chce byť za rok milionarom. keby chcel človek na slovansku vyžiť slušne, tak 5000 je asi minimum. ved tu 90% ludi žije od vyplaty do vyplaty a možu mať prijem aj tých 2 -3 tisic... z toho sa slušne žiť neda
Ale to som odbočil od temy.
Prosto pointa je to že ked ti oni zaplatia za to že im nadhánaš klientov, tak neviem aky súvis to má s mojim uplne prvým komentom v tomto fore. ako vyvracia tento fakt to čo som v tom prvom komente napisal?