ale vazne som toto necakala , od pokecu ano ale tu??? preboha a to je uz stvrty za mesiac teda v priemere jeden za tyzden. ano chapem chory ludia ale nech sa idu liecit a preco si to schytam zas ja?
to bolo vtipne..... ale k veci uchylovia so vacsinou ludia ktori cely den dru v praci a ked pridu domov necaka ich zena lebo su skaredi tak si mastia kokot za pocitacom.... alebo aj naopak niekedy aj bohati chlapi ktori nevedia co s volnym casom
Chiflada: sa netvar, ze sa ti to nepaci Podla mna sa ti mali, kedze si kvoli tomu zalozila temu (forek) Ako uz bolo spomenute, mne ziadna uchylacka nenapisala este a tebe fakt asi sami pedofili pisu... alebo vidia viac ako my
chavez lol no ved to nevadi zozenieme vam kaskovi aj tebe ked ti to tak chyba alebo na teba budem odkazovat tych co pisu mne a idem vymazat fotky z albumu
... Ja si myslim ze sa nad tym netreba zamyslat. A to ze niekomu taky clovek napise. Mno nespravyn cas nespravne miesto. Ja si myslim ze kazdy clovek je uchyl. Len kazdy ma to svoje a je na nom ci to zverejni alebo si to so sebou vezme do hrobu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
o co ti ide?
ja som sa zmienovala ze som mudra ci si na to intuitivne prisiel?
Ale uchylovia mi zatial nepisali a ani uchylky .. Ktovie. mozno sa aj ja dockam
niesu to nahodou pedofili co ti pisu?
kasko neboj nejake ti zozenieme
Vzdy treba ratat s niekym, kt. nieje oookaaa
Typek...vidim ze vies kto su uchlovia
Aj ja chcem aby mi napisala uchylacka