no mám ich už plné zuby,nebol by ani jeden božý den keby po mne niekto nezakričal,nerobil uchilné xichty alebo sa somnou nechcel dat do reči a to ma fakt už dost prestáva bavit(ach) minule celu cestu po mne kukal jeden pako,tie jeho nechutné grimasy fuj ked si na to spomeniem a ked som vystupila tak išiel za mnou a opýtal sa ma či sa ma može niečo opýtat debil no..
neznasam ich.. ale myslim, tych takych otravnych, ktori ti nedaju pokoj a stale ta obtazuju, aj ked ich vobec nepoznas, vtedy to lezie neskutocne na nervy... no jednoducho .. take individua nemozem vystat...
no tak to ani ja ich nenavidim....no fuuuuuuuuuuj,ze sa nehanbia takto chodit po svete a ukazovat sa,hruuuuza des.....ja som tento rok ked som sla zo schoool tak jedneho som videla a ma s toho islo porazit a bolo mi to trapne a hanbila som sa....sak viete si domysliet ze ako vyzeral ne? nemal na sebe nic,s kamoskami sme sa o nom rozpravali a rehotali sa,ze v dnesom svete je vzdy nieco neuveritelne a neskutocne,co uz s nimi,nech idu do haja vsetci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Pre vela vela bab je uchyl chlap ked mysli na sex viac ako raz za hodinu takze .....
Ale ty "naozajstny" uchyli su kusy hovien patriace do basy