chcela som sa v u utorok... v utorok som si povedala: ved zajtra je este len streda... v stredu: sak to este len stvrtok bude... vo stvrtok: zajtra je este len piatok budem mat na to 3 dni... v piatok: naucim sa cez vikend... v sobotu: no do riti
ak nepočítam písomné, na ktoré som sa učila deň pred, som sa na maturitu učila od apríla len tak aby sa nepovedalo a od mája ťažko a bez problémov som prešla na výborné
chcel som sa celý týždeň drviť nemčinu, od pondelka, vtedy sa mi nechcelo, tak v utorok, ani vtedy....až som začal dnes ráno a po polhodine som to vzdal
neľutujem že som sa neučila... užívala som si prázdniny.. aj keď som zopárkrát vytiahla učenie že sa budem učiť.... po pár minútach som to odložila so slovami že nedeňa je dlhý deň.... ešte teraz som sa nič neučila.... a aj tak ... je absolútne proti pravidlám aby sa zajtra skúšalo...... aj učiteľ musí vedieť, že po prádzninách je každý vymletejší ako pred prázdninami.....
Skoro hej Ale musím povedať, že to nebolo z čistej lenivosti Lebo ako som si tak pozeral otázky, zistil som, že väčšinu viem :p A zvyšok? Do 16.marca je časuuu...
učila som sa, písala som seminárku, zdokonaľovala som si rozumenie anglickému prízvuku, čítala som povinnú literatúru a opakovala si maturitné otázky z biológie a slovenčiny, ALE vôbec nemám hotové všetko čo mám mať a neviem to, čo by som mala
teda vlastne, učila som sa skôr psychológiu a sociológiu na prijímačky a prečítala nejaké maturitné témy z litiky. a niečo od timravy a shakespeara. nemáte niekto nejaký rozsiahly výcuc z dejín umenia?
snaha bola ale nikdy nevidalo furt prislo do ucenia nieco dolezitejsie akurat dneska som sa pozrel do ucebnic po 3 tyzdnoch joooooooooooj : disappointed: a maturi skoro za dverami
@Daska317 nemboj sa nic ziadny maturant nevie nic. ja som tak isto na tom ako ty a som strasne zvedavy ako sa naucim za 3 mesiace to co som sa nenaucil za 4ry roky
@Tondo2 alee tak ja nie tak celkom že nevim nič .. teda snažím sa učiť už teraz...skôr by som povedala že som nútena sa to učiť... alee možno je to aj dobre...
alee šak po maturite si aj my povieme že maturita formalita
@Daska317 tak aj ja sa zacinam pomalicky ucit len kto vie ci sa nieco do maturi naucim a ak nie tak sa naucim polovicku tem a budem len dufat ze si vytiahnem tu co budem vediet ja nebudem po mature nic vraviet akurat tak oslavovat tyzden v kuse alebo skor smutit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
120 komentov
noo tak to si sa moc naučil teda
tak sa ani neuč
asi tak ako ja
tak tých čo ľutujú je trošku viac
ale naozaj.
tak teda vitaj v klubee lenivcov
aj ti verime
alee gratulujem šetkým... ktorí nevideli knihy od prázdnin (ja tiež )
lUDIA zožali sme "ÚSPECH"
ale akože kašlem vám celú maturitu, mňa trápia prijímačky.
alee šak po maturite si aj my povieme že maturita formalita