neviem ale naisto ci v skole, skor v rodine a tak - ale isto aj v skole som to pocul, ale asi mimo ucebnej latky. a nebolo to az tak ani ze na murik, ale vseobecne na travu/zem/dlazbu/hocico vonku proste (okrem lavicky alebo tak)
@2 narychlo mi napada len take to, co kazdy pozna (ale v kutiku duse dufam, ze kazdy nie a niekomu z toho spadne sanka), ze na hankach sa da vypocitat si, ktory mesiac ma 30 a ktory 31 dni
"Šetri sedem oslov" informácia ktorá je taká potrebná v živote že asi budem nesmrteľná
A ešte taká klasika ako "harpuna" napríklad...viac si nespomeniem
Ešte mi napadá, že niektorí ľudia napr. ani nevedia, že fázy mesiaca sú C ako cúva a D ako dorastá, a to je podľa mňa veľmi dôležitý zľahčovák, neviem podľa čoho iného by som to určovala
Ešte som si spomenula na chromozómy že žena je X pretože väčšinou má plecia rovnako široké ako boky a muž je Y lebo boky má väčšinou úzke podľa toho písmenka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@2 narychlo mi napada len take to, co kazdy pozna (ale v kutiku duse dufam, ze kazdy nie a niekomu z toho spadne sanka), ze na hankach sa da vypocitat si, ktory mesiac ma 30 a ktory 31 dni
A ešte taká klasika ako "harpuna" napríklad...viac si nespomeniem
Z iných vecí okrem niektorých spomínaných:
Vitamíny rozpustné v tukoch sú ADEK, lebo keď pred to napíšeš z, je z toho zadek
Naučila ma to suplujúca postaršia chemikárka, čo nosila rifle, na ktorých bol na zadnom vrecku vyšitý playboy zajačik