Vlastne sa ma to už netýka, ale keď som bol na strednej bavilo ma učiť sa s niekym, neviem zdalo sa mi to ľahšie a lepšie. že sme si s kamošom čítali tie kraviny a kecali o tom, a tým sa to učili, že to nebolo nudné "čítam si to sám", ale že sme pili kofo
myslim si, ze je dobre sa ucit spolu s niekym. ja som vysvetloval lienke ekonomiku a zlepsil som sa aj ja v tom. aspon som tomu este viac pochopil .... takze ked sa dakto s niekym uci viac sa nauci. lebo je nuteny rozmyslat a byt online cize pri vedomy
ja to obvykle nedokazem, lebo sa vzdy zacneme bavit o niecom co vobec s ucenim nesuvisi a nedokazeme sa plne sustredit, proste stale odbacame...co uz,mozno tym menej ukecanym nez ja to ide
Myslím že učiť sa s niekým nie je celkom odveci... ja som sa tak raz naučila celý dejepis na písomku len počas prestávok pred tou hodinou, pretože sme sa o tom neustále s kamarátkami rozprávali...
Určite to moze pomoct najme slabším študentom, pretoze vnimanie zvuku sa rychlejšie uklada do pamati ako čitanie. Ked sa do toho pripoji aj nejaka ta sranda a pohoda, to ide lahšie.
Každý sa učí najlepšie tak akú má pamat. Jednému pomáha to že si to napíše druhý si to nahrá na kazetu tretiemu sa lepsie učí vo dvojici. Hlavne ked ho to baví.
No ja sa ucim sama, a zatail to aj nejako zvaladam. Mozno by mi zmena prospela ucit sa s niekym ale zalezi aj od toho kto by to bol V podstate tu ide o princip ked sa ti nechce a donutis sa mas ako tak vyhrane.Jedna profka nam hovri, ze uz ked si len listujeme v tych mnozstvach otazok a z casu aj nieco precitame tak sa na nas aj nieco nalepi Takze vela stastia pri uceni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a rano ma pani ucitelka smiley: vyvolala, a bum tresk plesk, ikonka dostala jednootku