môjho triedneho, pretože neustále si na nás vybíja svoju zlosť, akože niekedy je s ním sranda, ale nosieva si svoje náladičky z domu a potom len po nás kričí... tak ale ešte 2 mesiace to vydržím a už ho snád nikdy neuvidím
Na svojich aktuálnych vyučujúcich mi najviac vadí, že sa tvária, že v živote nevideli na škole ženu, a ich úchvatné vtípky na túto tému (dlhodobo je prijatých viac študentiek než študentov though..).
na polročnom vysvedčení ktoré sa posiela do prihlášky na strednú školu mi vychádzala 1 zo SJL , ale učiteľ mi dal 2 pretože ma jednoducho nemá rád . Do očí mi povedal že mi tú 1 proste nedá , lebo si ju vraj nezaslúžim .
pretoze mi dala solovu 2 (z dvoch 1 a jednej 2-)na polroka so slovami ,,nabuduci polrok to bude snad lepsie" a teraz? z pisomiek same 2, aby mi nemala z coho dat 1...
pretože si mysli že sme s nej všetci vysraný a pravda je taka že všetci sú, len ja nie a ona to veľmi dobre vie, tak sa tak aj ku mne chová, no ja ju mam viete kde
Nemam problem s ucitelmi vobec. Neze by som mal same jednotky cely zivot , ale proste to mam pici jak sa hovori. Dostal som napr aj solo 3 z predmetu ktory by nemal byt ani poriadne znamkovany ale sak to je jedno preco by som tu ucitelku neznasal Mal som jej privtierat s nejakymi referatmi a bolo by.
pretože jej všetko vadí a ked poviem všetko myslim všetko..
vadi jej ked žujeme žuvačku na hodine
ked mame cez hodinu otvorene okno, lebo ona chuderka prechladne
ked mame na lavici polozene hocičo ine okrem angličtiny ked pride do triedy a je tam smrad od vonavky alebo je tam zima tak sa musime presunuť do inej učebne
ked si niektora z dievčat vezme kratšiu suknu alebo trošku hlbši vystrih tak uz si ju po hodine volá bokom a dáva prednašku
ked sa jej niekto spyta na preklad nejakeho slovička z angliny,tak povie ze ona nie je chodiaci slovník
ked mame na anglinu maly zosit namiesto velkeho
ked použivame americke slovička namiesto britských atd atd.. dakedy sa čudujem jak sme s nou vydrzali 4 roky
Ja s nou mam taky love - hate relationship. Mala som s nou uz niekolko predmetov, na prvom je nenormalne neprijemna, posiela ludi do riti robit kvetinarky, na dalsich predmetoch uz je lepsia a mimo hodin je uplne mila a plysova, ze az nechapem kde sa to v nej berie
Nemám rada moju angličtinárku.. Lebo ten jej spôsob učenia.. mňa prakticky ignruje, ale keď si dovolím sa nudiť a hrať na mobile, hneď ma napomína.. (viem že moja vina, nemám sa čo hrať cez vyučko, ale proste je to najnudnejšia hodina zo všetkých)
Najnovšie mi dala nespravodlivú 5ku, vyhodila ma z triedy a k tomu som získala aj zápis. Ale žeby som ju nemala rada to nie, nejako sa nad tým nezamýšľam.
franinárku, lebo je neschopná, nevie učiť (no dobre, učí prvý rok) nevie poriadne ani po francúzsky a celú hodinu rozpráva po slovensky a chcela mi dať na vysvedčení 3, pritom minulé roky keď sme mali ešte inú som bola najlepšia z triedy
a spolužiačky čo maturujú z frj keď sa jej pýtali či idú preberať niečo na maturitu tak im povedala "nie, veď si to pozrite doma" a celú hodinu sme len sedeli a nič nerobili - to vždy
mám rád všetkých, čo ma učia
avšak v marci sa rozhodlo, že nám zmenia angličtinárku a tá rozpráva "srí, tú, ván, hú vonc tu kam"
celú previerku som mal úžasne napísanú a strhla mi pol boda za "together activities", keďže som sa na rýchlo nevedel vyjadriť v cvičení v ktorom bola slohovka
len pol boda do 100% celý deň som smútila
Moja triedna dala mne a asi ďalším desiatím babám poznámku na koncerte v telocvični za ktorý sme platili že vyrušujeme. Lenže tam spievala nejaká tetka s dedom a ôsmačky nás stále ťahali za vlasy. A tá čo vyrušovala najviac nedostala
@natalili 1. uz len z toho "tetka s dedom" je jasne, ze si blbuo.
2. a co ze ste si za ten koncert platili? to sa musite spravat jak opice? okrem toho, iste si si ho platila ty zo svojho, ze.
3. je jedno ci niekto robi zo seba opicu viac a niekto menej. spravaj sa ako clovek a nikto ti nic nebude moct povedat.
ked vidim ako sa po vacsine spravaju dnesne decka tak by som bola za zavedenie telesnych trestov. najprv na ich rodicoch, pochopitelne.
slovencinarku nevie si priznat že spravila chybu..už sa mi xkrat stalo ze som mala horsiu znamku lebo mi zle opravila pisonku a vzdy ked som zanou prisla tak ma poslala sadnut si ze"nevymyšlaj"..takto som kvoli nej mala už par znamok o stupen horších..
@trubajerichova A ty nemudruj keby si tam tak chapes a neurazaj mojich rodicov ked si starsia si myslis ze si macherka ? niesi si trapna a poriadne a ak mi zacnes hovorit pozor na pravopis tak ...
Pretože mi odkázal po spolužiačke, že ma už nikdy nechce vidieť, nazval ma bahnom a stále dáva poznámky, minule dal spolužiačke poznámku za to že žmurkla, a to si naozaj nevymýšľam. Celá trieda ho úplne miluje a ani trochu si z neho nerobíme srandu. A najviac ho štve, že som jediná, kto tomu predmetu (technike) rozumie a tak ma nemá prečo neznášať.
@natalili tak co? iba si teraz potvrdila dojem, ktory si navodila v prvom prispevku, rovnako ako to, ze poznamka od tej ucitelky bola zrejme opravnena. To po prve.
2. ak si si nevsimla, druhy odstavec (ak vies co to je) bol preto DRUHYM odstavcom, ze bol mysleny vseobecne. Cely. Na tvojich rodicov som nepovedala nic. Napisala som iba tolko, ze spravanie deti je odrazom ich vychovy. A to je vseobecne znamy fakt. Nauc sa citat s porozumenim.
3. Chod sa ucit radsej. Mozno ti to pomoze k pochopeniu bodu c.2.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
vadi jej ked žujeme žuvačku na hodine
ked mame cez hodinu otvorene okno, lebo ona chuderka prechladne
ked mame na lavici polozene hocičo ine okrem angličtiny ked pride do triedy a je tam smrad od vonavky alebo je tam zima tak sa musime presunuť do inej učebne
ked si niektora z dievčat vezme kratšiu suknu alebo trošku hlbši vystrih tak uz si ju po hodine volá bokom a dáva prednašku
ked sa jej niekto spyta na preklad nejakeho slovička z angliny,tak povie ze ona nie je chodiaci slovník
ked mame na anglinu maly zosit namiesto velkeho
ked použivame americke slovička namiesto britských atd atd.. dakedy sa čudujem jak sme s nou vydrzali 4 roky
a spolužiačky čo maturujú z frj keď sa jej pýtali či idú preberať niečo na maturitu tak im povedala "nie, veď si to pozrite doma" a celú hodinu sme len sedeli a nič nerobili - to vždy
avšak v marci sa rozhodlo, že nám zmenia angličtinárku a tá rozpráva "srí, tú, ván, hú vonc tu kam"
celú previerku som mal úžasne napísanú a strhla mi pol boda za "together activities", keďže som sa na rýchlo nevedel vyjadriť v cvičení v ktorom bola slohovka
len pol boda do 100% celý deň som smútila
2. a co ze ste si za ten koncert platili? to sa musite spravat jak opice? okrem toho, iste si si ho platila ty zo svojho, ze.
3. je jedno ci niekto robi zo seba opicu viac a niekto menej. spravaj sa ako clovek a nikto ti nic nebude moct povedat.
ked vidim ako sa po vacsine spravaju dnesne decka tak by som bola za zavedenie telesnych trestov. najprv na ich rodicoch, pochopitelne.
2. ak si si nevsimla, druhy odstavec (ak vies co to je) bol preto DRUHYM odstavcom, ze bol mysleny vseobecne. Cely. Na tvojich rodicov som nepovedala nic. Napisala som iba tolko, ze spravanie deti je odrazom ich vychovy. A to je vseobecne znamy fakt. Nauc sa citat s porozumenim.
3. Chod sa ucit radsej. Mozno ti to pomoze k pochopeniu bodu c.2.