Ahojte, neviete mi poradiť nejaký pekný citát alebo krátku básničku či zamyslenie na tému učiteľ, učitelia a Deň učiteľov (na úrovni SŠ a vyššie ) Ďakujem. Na googli sa mi nedarí.
vsak ale to nemal byt zart. proste ten citat vyjadruje to, ze aj v 3. tisicroci treba ucitelov a ze google a internet a technika nenahradia plnohodnotne cloveka
možno iba pokus o vtip, ale v podstate vystihol podstatu, že učitelia by mali naučiť (aj) to, čo nenájde ani google aj keď básnička to nie je, ale možno ak sa poznažíš....
@aeglo to nie je klamstvo.. učiteľ by jednoducho taký mal byť, mal by učiť rozmýšľať, pretože to Google nedokáže.. či to ten učiteľ naozaj tak robí, to je už druhá vec.. ale možno práve takáto básnička/úvaha by možno niektorým učiteľom pomohla sa nad tým viac zamyslieť a zlepšiť sa
@9 ked pisem "citat: "Na googli sa mi nedarí. Pôjdem sa spýtať učiteľa."" tak je jasne, ze to je ten citat, a nie ze to je navod na to, ako mas najst citat, ked google zlyhava
V každej jednej diskusii si každý píše o čom chce! Som sa nepýtala na to aký by mal byť učiteľ a čo by mal robiť lebo učiť. Som sa pýtala na nejaký citát. Takže jediný kto tu dal príspevok k veci je @mortycia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@pubertslatinocelny ale ak si to tak naozaj myslel, že učiteľ vie viac ako google, tak prepáč Je to fakt
Priemerný učiteľ hovorí, dobrý vysvetľuje, lepší znázorňuje a výborný motivuje. (William A. Ward)
Nijaký učiteľ nestroskotal na svojej nevedomosti, mohol stroskotať, iba keď nevychádzal s triedou. (Pound)
@ohcysp v pondelok