chodim na spev uz 8 rokov a vzdy som mala super ucku a dnes som prisla na prvu hodinu spevu a skoro ma piclo!! brucho, no minimalne 4ty mesiac tehotenstva sakra priat jej to prajem ale...moj problem je, ze namiesto nej nastupi ako ucitelka jedno dievc
@7 to je blbé no neviem kde by mi davala sukr. hodiny...ved ak odide zo ZUS, tak asi neviem ci by si mal brala k sebe domov a okrem toho potom porodi a bude mat babo a bude sa on starat, takzenebude casu....no a ta nova...ved ja ju trochen poznam, ved vravim, ze tiez chodila do ZUS ako ja....ale aj tak no budem to muset predychat
Sice uz preslo vela casu od uverejnenia tohto blogu, ale neda mi nekomentovat to (nasla som ho az teraz). JA som ta mlada ucitelka kt. si sa slecna bala, alebo desila, alebo hnusila, alebo cokolvek ine (mimochodom ja ta nepoznam) V prvom rade treba uviest na pravu mieru ze som sa na hodiny "ucit sa ucit" vobec nechodila. S tvojou predoslou pani ucitelkou som sa stretla raz a to pred jej odchodom na MD, aby mi dala materialy k uceniu. Mam vystudovane konzervatorium v odbore spev a odborne ale i prakticke znalosti v tomto smere. Nikdy som nebola typ cloveka, kt. je odmerany, drzy, alebo inak neprijemny k ludom a ziakom. Prave naopak, stale sa snazim s mojimi ziakmi vychadzat co najlepsie, najpriatelskejsie a na jednej urovni. Zaraza ma ako moze jedna mlada slecna sudit niekoho bez akehokolvek blizsieho zoznamenia sa. To ze som mlada neznamena, ze musim byt zla, neskusena ci neprofesionalna. Ano urcite mam menej skusenosti ako nejaka 60 rocna ucitelka spevu, ale vzhladom k mojmu veku sa snazim si stale zvysovat prax v odbore. Nedalo mi nezareagovat na tento blog, pretoze som to povazovala aj za "ocistu" svojho mena. Pre slecnu, kt. zalozila tento blog snad len jedna rada: najprv treba popremyslat, pockat ako sa veci posunu dalej, az potom treba pisat nejake negativne blogy, urazky, osocovanie... (pretoze negativnu skusenost mozeme mat vsetci, ludia si nie vzdy sadnu, ale pisat negativne veci o niekom, koho vobeec osobne nepoznas a nikdy si ho nevidela sa mi zda trochu hlupe). Poucme sa na svojich chybach...zivot ide dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
to ale aj tak s tým asi nič nespravíš...
ale ty nevies aka je daj jej snacu ... uvidis ako bude...