je podla vas normalne,ze ked sa spytam ucitelky (co ma neuci na matematiku,len bola zastupovat), ze ako treba urobit tu ulohu,lebo jej totalne nerozumiem...a ona ma buchne do chrbta s rukou?..
stalo sa to uz po 2x tento tyzden...
dneska som sa jej uz ch
ucitelov nerieees..jeeejda kolko nespravodlivosti som v skole zazila ...niektori ucitelia na teba kricia lebo im naladu pokazila ina trieda...niektori to uz maju v povahe..inym uz z toho ucitelovania preplo...fakt to neries a normalne to neni:p
ale ja mam zas taku matikarku.. ze opytam sa jej ona pribehne.. ukazem co neviem... najprv sa na mna pozrie "TY SI TAKA SPROSTA ALEBO SA NA NU IBA HRAS", to jej teda vidim na ociach potom skonstatuje ze je to absolutne jednoduche a s nechutou mi to vysvetli... ale ona je cela sisi.. thakze asi thak, ale ja sa jej odvtedy radsej nic nepytam... nemame sa prave my dve v laske
@4 ucitelky su sproste,najlepsie su tie,ktore idu do dochodku lebo uz nevladzu a chcu mat pokoj ...a tie nove ****y by uz mohli vyhodit alebo vymenit
a inak ja prezivam kazdu hodinu v skole taku sprostu a nenormalne,raz jedna reve,potom sa bije,potom sa vadia navzajom moja skola je pre DEBILOV alebo uchylakov
@6 ja teraz celkom dobre prezivam ale na zakladke som si uzila svoje s naladovimi uckami...matikarka na nas kricala dovtedy dokedy sme to spravne nevypocitali a vobec nepovedala kde mame chybu...a potom ked sa nastvala nas odsotila od tabule...jedna chalanov zase chytila za vlasy plieskala o lavicu no co trocha nasilnicke ale ked si to clovek nebere k srdcu
My sme mali taku triednu, ktora po nas pokrikovala, ako zmyslov zbavena..a to pre nic za nic...ze..nas postriela, obesi,zaskrti..atd...nakonic sa prislo nato, ze ma doma problemy, tak sa potrebovala "len na nas vyburit"...
my sme mali v 9 triednu...60tnicku...a ona bola asi trocha pomimo ...nadavala nam do ciganov...ze mame hnoj v dusi...chalani ze su tepli...spoluziacke povedala ze je zaostala...hovorila ze sme hnili...mame sa dat liecit atd .-..ale zasmiali sme sa na nej
a teraz mam dejepisarku kt. hovori ze sme nemozne individua, trubaduri , ze sme nemozni a to len preto lebo sa nevyjadrujeme odborne alebo jej odpoved nevyhovuje jej poziadavkam...alebo nepochopime jej nezmysluplnej otazke...alebo mne povedala ze mam crepiny v hlave ...nuz co mozno sa nemylila
mna si jedna ucitelka (vychovna poradkina) zavolala celu velku prestavku mi tlacila do hlaVY& veci ze vyrusujem a nerespektujem az som nakoniec povedala ano ona je brutalne .. neviem ci ju trafil blesk alebo z coho ale nechcete vediet aku ma prezyvku (ona o nekj nevie) a potom mi dala zapis ze som k nej bola bezociva!! alebo dosla do triedy a chalani cosi robili asi si cosi hadzali a ona ze hyperaktivita neexistuje a je to len ich sprostost ze nesedia a neucia sa , spytala sa iczh mena a povedala uvidite svoje meno v triednej knihe ...
kamaratka mi hovorila ze po nich ucitelka hadze kluce.. a padl jej za skrynu ! tak jej treba aspon nejaky trest
akoze ucitel nie je práca ale celozivotná profesia co má vplyv na celé spolocenstvo co asi tá tvoja ucka moc nechápe a myslím si ze je drbnutá...mnonevadí XD...ale akoze z pár riadkov nemozem povedat definitívne ci je to ok...ale akoze takto bezpríciny trieskat do chrbta???? sialene
@28 Veľké Kapušany ak poznas ...ale moja dejepisarka uci anglinu a nie neminu,ale chvala Bohu nie mna by ma drblo kebyze ma uci na anglinu
@25 toto som ja robila niekedy,ale ja som sa s nimi nebila,ja som ich rovno pohladom vrazdila preto som dostavala tolko poznamok,teraz uz len jedna za polrok aj to preto lebo som sa chcela porozpravat s triednou a zapisala ma ze som na nu cakala na chodbe a teraz mam v tomto druhom polroku zato ze som bola drza,neslusna a arogantna od anglictinarky,nova je a mlada jak kura,necudo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale ja mam zas taku matikarku.. ze opytam sa jej ona pribehne.. ukazem co neviem... najprv sa na mna pozrie "TY SI TAKA SPROSTA ALEBO SA NA NU IBA HRAS", to jej teda vidim na ociach potom skonstatuje ze je to absolutne jednoduche a s nechutou mi to vysvetli... ale ona je cela sisi.. thakze asi thak, ale ja sa jej odvtedy radsej nic nepytam... nemame sa prave my dve v laske
a inak ja prezivam kazdu hodinu v skole taku sprostu a nenormalne,raz jedna reve,potom sa bije,potom sa vadia navzajom moja skola je pre DEBILOV alebo uchylakov
kamaratka mi hovorila ze po nich ucitelka hadze kluce.. a padl jej za skrynu ! tak jej treba aspon nejaky trest
@25 toto som ja robila niekedy,ale ja som sa s nimi nebila,ja som ich rovno pohladom vrazdila preto som dostavala tolko poznamok,teraz uz len jedna za polrok aj to preto lebo som sa chcela porozpravat s triednou a zapisala ma ze som na nu cakala na chodbe a teraz mam v tomto druhom polroku zato ze som bola drza,neslusna a arogantna od anglictinarky,nova je a mlada jak kura,necudo