Ahojte, chcem sa spýtať či študuje niekto na UCM Verejna sprava, radšej mi nehovorte že je to katastrofa alebo podobne negativne ohlasy, pretože pravdepodobnosť že ma zoberu na EUBA je minimalna, tak toto mam zachranny bod, len chcem vedieť niečo o tej šk
vyborne, potešili ste ma.. @simka1311 XY ludi vyštuduje niečo a ani v tom nerobia, ja mam skončenu hotelku na lepšie pozicie čo sa netýka čašníctva mi stači bar jaky titul, takže v tomto by som nemala byť stratena.. Ja idem robiť prijimačky na ekonomicku, akurat ked som vypadla z matiky tak povediac na 5 rokov, kedže sme ju ani nemali pomaly, tak si velké šance nedávam. @lucy35 ano videla som že maju 2 či 3. kolo do 31.8 tak ked nedopadnu prijimačky pozitivne tak si davam tam, radšej ako vypadnuť na rok a myslim že študovať volaku verejnu spravu ma väčši zmysel ako socialnu pracu..
@simka1311 ešteže som napisala v odbore čašníctva, zabudla som že ludia mimo našej sfery to nedavaju dokopy, tak upresnim mimo hotelierstva najmä na slovensku, kedže práca takéhoto druhu je na slovensku nedocenená. Pokial niekto nerobi vrcholového manažéra v Hiltone alebo v Sheratone. Ale dik za tvoj názor, neberiem ti ho..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a inak co chces robit s tym odborom?
@simka1311 XY ludi vyštuduje niečo a ani v tom nerobia, ja mam skončenu hotelku na lepšie pozicie čo sa netýka čašníctva mi stači bar jaky titul, takže v tomto by som nemala byť stratena.. Ja idem robiť prijimačky na ekonomicku, akurat ked som vypadla z matiky tak povediac na 5 rokov, kedže sme ju ani nemali pomaly, tak si velké šance nedávam.
@lucy35 ano videla som že maju 2 či 3. kolo do 31.8 tak ked nedopadnu prijimačky pozitivne tak si davam tam, radšej ako vypadnuť na rok a myslim že študovať volaku verejnu spravu ma väčši zmysel ako socialnu pracu..