je mi luto,ze zomrel,hoci pre slovensko znamenal vela...ale podla mna(dufam,ze nikoho neurazim)je to rovnako zla smrt,ako nejakeho ineho cloveka,ktorý nie je tak známy ako on.vsetci sme si rovný...v kazdom pripade,uprimnu sustrast.
chcem upozornit bratislavcanov na zajtrajsi pochod, ktory sa organizuje..
a mrzi ma, ze nemozem byt teraz doma v Trencine..
(skopirovane z Facebooku)
ESTE RAZ PRE VSETKYCH. ZAJTRA ZRAZ PRED ZIMNYM STADIONOM ONDREJA NEPELU - ORANGE ARENA MEDZI 17:30 A 18:00 ODKIAL SA PRESUNIEME CEZ MESTO NA NAMESTIE SNP KDE SA DOSTOJNE ROZLUCIME S LEGENDOU SLOVENSKEHO HOKEJA PALOM DEMITROM. Sviecky,kvetiny,dresy,saly....cokolvek a cimkolvek si budete chciet uctit Palka je vitane...
Podme sa všetci rozlúčiť s našim kapitánom Pavlom Demitrom, s Čéskými hráčmi a celým teamom Lokomotivu Jaroslav a zapáliť im sviečku a uctiť si ich pamiatku minútou ticha na Námestí SNP v Bratislave... Navždy v naśich srdciah Paľko Demitra a celý team Jaroslav R.I.P
Takže zajtra o 17:30 stretávka pred Orange Arena v BA. Odtial sa pobereme na námestie SNP kde zapálime sviečku za Paľa Demitru ale aj za celý tým Lokomotívu.
je to tragedia ale ja sa na to nepozeram len cez ten hokej, ale aj na to, ze dvom detom zomrel otec, ktoreho si pravdepodobne az tolko neuzili a niekomu zivotny partner... uprimnu sustrast pozostalym vsetkych zosnulych hokejistov a pasazierov
babka mojej mamy a babka majky demitrovej boli sestry a neprezivam to tak ako vy.. jasne ze je to smutne, umrel mlady clovek, doma ma male deti.. lenze toto vsetko sa mi zda zbytocne.. ja neviem poznali ste ho? keby nebol hokejista ci co ani za nim neprdnete. pokrytci. aj tak si to po vas neprecita, tak je zbytocne lajkovat tie vsetky stranky a vsetko. akoby ti ostatni co umreli v tom lietadle boli nic.. mozno mali tiez doma deti, zenu.
síce hokej vobec nepozerávam no o palovi demitrovi som casto pocull aj tak. No z hokejoveho hladiska to vobec neprežívam. No aj tak je to tragédia a prišli sme o dolezitú osobnosť. Je to smutné tak ako kazdé umrtie
@malapohroma pokrytectvo je smutit za amy winehouse a picovat na fetakov........ demitra bol predsa nas kapitan reprezentacie, tak ako ludia vedeli prezivat zapasy na majstrovstvach, tak isto prezivaju smrt jedneho z hokejistov ....... ano je smutne ze zomrelo aj vela inych spolu s nim, je smutne ze ludia zomieraju denne, ale toto je kus ine, tak si si to fakt mohla odpustit...
a ludom už totálne prepína? na každom chate alebo podobnej socialnej sieti sa nespamuje o ničom inom ako o tomto.. už mi to lezie na nervy a to je tomu len pár hodín.. už fakt stačí nemyslíte? idem z netu.. to sa nedá..
@66janica6 nechcem sa hadat , prosim neurazaj ma ... tato tema nieje o tom aby sme sa tu vsetci pourazali .... prosim.. maj troska uctu k tomu cloveku , ktoremu je venovana tato diskusia , a zamysli sa troska nad sebou ...
@kolini aha, cize vyjadrit nazor je zle? O_____o nemyslela som koment nijak v zlom, len ze sa mi proste pozastavuje hlava nad tym aki su niektori ludia. nepisala som ho s umyslom hadat sa. a nepaci sa mi ked nemozem napisat co si myslim, lebo by tu nahodou mohla byt hadka O______-o zmaz rovno mna a bude pokoj nie?
@myschka preco by bolo pokrytectvo smutit za nou a za demitron nie je? ty akoze vies co prezivala, preco bola na drogach? mozno sa cely zivot len trapila a takto si pomohla. ale je pokrytectvo byt za nou smutni, to ano O___o ja som neprezivala smrt ani jedneho. proste ludia su si rovni a tuto sa vsetci idu ............. . ja nehovorim ze nebol skvely hokejista, ja hokej nepozeram takze sa nerozumiem. ja hovorim o tom ze je toho plny net a neviem co si chce clovek dokazat tym ze sa dneska prida do 20 skupin s demitrom. uz ho to spat nevrati, bohuzial..
neviem preco citia potrebu vyjadrovat sa ti, ktori si nechcu uctit jeho pamiatku. ak ste si nevsimli, tato diskusia je tu presne na to..
a pre mna bol spolu s Charom a Visnovskym jednym z mojich najoblubenejsich reprezentantov, skvely hrac s charizmnou a podla vsetkeho aj dobry clovek... nemal len vela reci ako mnohi, ale naozaj chcel nieco spravit pre decka a buducnost slovenskeho hokeja..
@gunsman no moj pekny vaz slova, jedna vec je ucit si pamiatku ale ked je na FB 50 skupin a tu 50 diskusii tak je to prehnane a skor na smiech ako ho zrazu vsetci milujete, kebyze nehra hokej ani po nom pes nestekne... netreba inym vnucovat svoje nazory
Iste ze som nebol s nim blizka rodina ani nic, ale mrzi ma to, hlavne ked si predstavim jeho zenu a deti.. este davnejsie som videl s Palom par interview v telke a myslim, ze to bol super clovek. O to viac mi to je luto a dost ma to zaskocilo, co sa dneska stalo.. a nemyslim si, ze o dva dni sa na to zabudne.
@66janica6 z ludi ako ty mam neuveritelnu depresiu , ludia na styl " vyhrat aj ked nespravodlivo" ....... teraz si na seba pysna , jaky super komentar si napisala , och , to je rozkos ..... takych ludi mam doma dvoch .. tak prosim , daj mi pokoj lebo to nemam zaujem z tebou riesit ... si trapna cupka , prepac ze to to musim takto povedat ale nebudeme sa klamat , vlastne som to mohol povedat rovno .. ale to je jedno ...
je to sila,čo sa stalo,ale kam sa pohnem všade vyskočí toto,pre také malé slovensko je to "senzácia " ,aspon ľudia budú mať o čom hovoriť pád dní a potom sa na to všetko aj tak zabudne ...ako vždy na všetko ...
je mi veľmi ľúto jeho rodiny a aj jeho smaotného a aj všetkých ,čo zahynuli ,je to veľké nešťastie ,avšak stále si uvedomujem,ked sa takéto niečo stane,aký je život strašne krehký
inak nepaci sa mi pohlad na vec " keby nebol popolarny tak si na neho nidko nespomenie " .. no a moja otazka : ako by sme ho mohli lutovat , keby pre nas slovakov nic take nespravil , a ani by sme ho nepoznali ? ... to je naozaj blby nazor , ja ho mam rad za to co dokazal , nepoznal som ho osobne takze neviem aky to bol clovek ..
Neviem preco sa tu niektory navazaju do takeho dobreho cloveka ako bol Palo. Ked dokazete to co on, potom aj o vas tu moze byt zalozena diskusia. Zavistlivci. Bol pre mna vynimocny hlavne po ludskej stranke a posledna olympiada a ms mi to iba utvrdili. Spravil pre Slovensko vela. Ked tu bude takato tema o pripecenej paris hilton, potom tu nadavajte. Samozrejme ze umiera kazdy den vela inych ludi. No a? Pre jeho rodinu je to samozrejme ovela strasnejsie ale nemate pravo tu picovat na hocikoho. Myslim ze toto si nezasluzil. Ani ja neznasam "truchlenie" nad hviezdickami showbiznisu, ale toto je nieco ine. Jasne ze sproste media sa tym budu zivit minimalne mesiac, su zato plateny.
vzdy som taaka stoho v riti ze ked niekto taky zomrie mlady a tak necakane atak nespravodlivo.. ale takja neviem skor mam nervy! na cely Fb kdesi myslia ludia ze udalosti skupiny ho vratia späť..a tak zivot ide dalej ..a lutujem jeho manzelku a celu rodinu..:/
bol to veľmi sympatický človek.. ale človek rovnaký ako mnoho iných..žiaľ tragédie sa stávajú každý deň. Je pekné uctiť si ho a spomínať v dobrom,ale táto prílišná propagácia alebo akoby som to nazvala nerobí dobre jeho rodine
Mňa dostalo to,že jeden z Čechov má doma 3 týždňového syna .. viem aké to je stratiť otca, a preto viem aké to je ťažké pre nich... proste zbytočná smrť všetkých čo v lietadle boli a šťastná náhoda či osud pre tých čo prežili.
robil slovensku dobré meno a ako kapitán spájal celý národ
a veľa ľudí povie,že to tak neprežíva a že ani sme ho osobne nepoznali a keby zomrel niekto iný tak nezakladajú sa špecialne pre neho skupiny na facebooku ale ľudia rozmýšľajte čo nám dal on? slávu a víťazstvá!
úprimnú sústrasť rodine,blízkym a nech všetci tí hokejisti odpočívajú v pokoji
ako ludia, z vlastnej skusenosti viem, ze blizka rodina velmi nema rada ak ich velmi blizkeho znameho cloveka takto komentuju a oplakavaju. Doslova im to vadi a najradsej by vsetko prezivali v tichosti a v kruhu blizkych bez akehokolvek verejneho zaujmu..
@bejak ano súhlasím. je to strašne nespravodlivé, že si zubatý osud nevyberá správne ja teda určite nie som povolaný hovoriť kto by si to zaslúžil viac ale určite by som to lepšie znášal keby sa napríklad zrútilo lietadlo prevážajúce 37 teroristov na Guantanámo.
Hej je pravda ze skupiny a statusy o nom ho spat na svet nevratia, ani jeho rodine to nepomoze, ale to vazne sa musite ozyvat ti, co vam to vadi? To fakt musite tu vypisovat ze "bol to clovek ako kazdy iny" a "ani ste ho nepoznali" .... ako podla mna je tu kazdeho vec, ci da najavo ze mu je luto co sa stalo, alebo nie, keby zomrel vas oblubeny spevak, alebo co, tiez by ste prehlasovali "ved to bol len clovek" a podobne chujoviny, ci co?
budem sa opakovat, bol to nas kapitan, a ked vedia fanusikovia prejavit emocie pocas hokeja, vedia aj po smrti niekoho z timu, a s tym par jedincov, co asi nemaju co citat v new feeds na FB, vela nenarobia...
boh mal radsej dat slovakom miesto Tatier viac tolerancie ....
@hetfield ano, a aj toto mi bolo luto, len mne ide o to ze o tom nepotrebujem zakladat diskusie a skupiny na facebooku a davat si demitru ako profilovu fotku. je stovka lepsich a dostojnejsich sposobov ako si uctit jeho pamiatku nez toto saskovanie na nete
omg kedy sa to uz prestane omielat??kazdy den,kazdu hodinu zomieraju stovky ludi po ktorych ani pes nestekne..a jeden debil zabere spravy na cely tyzden....OMG
Demitra bol pre mňa osobne hokejista. A dobrý, ale nič viac nič menej. Nepovažujem ho za výnimočného človeka, ale za človeka, ktorého som nepoznal a tým pádom nevidím dôvod hovoriť o nejakej výnimočnosti. V 2006 sa zabili vojaci v obci Hejce a nik si na to už dnes nespomenie. O 5 rokov bude to isté aj s Demitrom. Väčšina ľudí ani nebude vedieť za aký klub hrával keď zomrel.
@66janica6 ak môžem poradiť, spomínala si či nie je nejaký pochop v TN a neviem ak chceš zajtra sa hrá na zimáku prípravák proti Zvolenu, myslím že tam bude aj nejaká spomienková akcia a bude na štadióne vystavená kondolenčná kniha....
Už s tým prestaňte prosím. Ten chlapík len naháňal kus gumy bakuľou po ľade. Nerobte hanbu svojmu intelektu. Zomrelo už toľko SKUTOČNE DôLEŽITÝCH ĽUDÍ... no nič. To je jedno. Ale už to je trápne.
@gabika81 Prečo sebeckosť? Len niesom pokrytec.. Pre mňa on nič neznamenal.. Nebol to môj priateľ, ani moja rodina a ani inak nezasahoval do môjho života... Tak prečo by mi malo byť za ním smutno?? Daj mi jediný konštruktívny dôvod, keď už chceš moralizovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
lebo sa prezentoval v pohode
chcem upozornit bratislavcanov na zajtrajsi pochod, ktory sa organizuje..
a mrzi ma, ze nemozem byt teraz doma v Trencine..
(skopirovane z Facebooku)
ESTE RAZ PRE VSETKYCH. ZAJTRA ZRAZ PRED ZIMNYM STADIONOM ONDREJA NEPELU - ORANGE ARENA MEDZI 17:30 A 18:00 ODKIAL SA PRESUNIEME CEZ MESTO NA NAMESTIE SNP KDE SA DOSTOJNE ROZLUCIME S LEGENDOU SLOVENSKEHO HOKEJA PALOM DEMITROM. Sviecky,kvetiny,dresy,saly....cokolvek a cimkolvek si budete chciet uctit Palka je vitane...
Podme sa všetci rozlúčiť s našim kapitánom Pavlom Demitrom, s Čéskými hráčmi a celým teamom Lokomotivu Jaroslav a zapáliť im sviečku a uctiť si ich pamiatku minútou ticha na Námestí SNP v Bratislave... Navždy v naśich srdciah Paľko Demitra a celý team Jaroslav R.I.P
Takže zajtra o 17:30 stretávka pred Orange Arena v BA. Odtial sa pobereme na námestie SNP kde zapálime sviečku za Paľa Demitru ale aj za celý tým Lokomotívu.
mladý človek umiera, v pokoji odpočívaj synak
» www.facebook.com/event.php?eid=1...
kde to zijem : '(
samozrejme, pozerstvo sa uz dostalo az po sucitenie so znamymi osobnostami... ale toto sem radsej netahaj.. prosim ta.. a dakujem
.
a pre mna bol spolu s Charom a Visnovskym jednym z mojich najoblubenejsich reprezentantov, skvely hrac s charizmnou a podla vsetkeho aj dobry clovek... nemal len vela reci ako mnohi, ale naozaj chcel nieco spravit pre decka a buducnost slovenskeho hokeja..
@66janica skus oficialnu hkdukla.sk stranku, alebo browsuj na facebooku v eventoch.. inac uz sa dlho pri zimak nesu sviecky...
je mi veľmi ľúto jeho rodiny a aj jeho smaotného a aj všetkých ,čo zahynuli ,je to veľké nešťastie ,avšak stále si uvedomujem,ked sa takéto niečo stane,aký je život strašne krehký
Mňa dostalo to,že jeden z Čechov má doma 3 týždňového syna .. viem aké to je stratiť otca, a preto viem aké to je ťažké pre nich... proste zbytočná smrť všetkých čo v lietadle boli a šťastná náhoda či osud pre tých čo prežili.
a veľa ľudí povie,že to tak neprežíva a že ani sme ho osobne nepoznali a keby zomrel niekto iný tak nezakladajú sa špecialne pre neho skupiny na facebooku ale ľudia rozmýšľajte čo nám dal on? slávu a víťazstvá!
úprimnú sústrasť rodine,blízkym a nech všetci tí hokejisti odpočívajú v pokoji
ako ludia, z vlastnej skusenosti viem, ze blizka rodina velmi nema rada ak ich velmi blizkeho znameho cloveka takto komentuju a oplakavaju. Doslova im to vadi a najradsej by vsetko prezivali v tichosti a v kruhu blizkych bez akehokolvek verejneho zaujmu..
blizkych vazne boli kazde take slovo..
Teda úprimne by som ľutoval ostrahu a pilotov.
17:30 idem
budem sa opakovat, bol to nas kapitan, a ked vedia fanusikovia prejavit emocie pocas hokeja, vedia aj po smrti niekoho z timu, a s tym par jedincov, co asi nemaju co citat v new feeds na FB, vela nenarobia...
boh mal radsej dat slovakom miesto Tatier viac tolerancie ....