@likjul jasné komunikácia s ľuďmi a vystupovanie pred nimi je dôležité.. to mi celkom ide mám stým aj nejaké tie skúsenosti.. hlavne treba vystupovať pred ľuďmi a baviť sa s nimi.. prax robí majstra ..
@armind Super.. chcel by som sa opýtať.. ja som teraz na OA z účta som najlepší v ročníku.. chystám sa aj na olympiádu.. takže účto by som mal zvládať či ? Zaujímajú ma ešte prijimačky... z ekonomiky sa nebojím skôr ANJ a Matika.. vedel by si mi povedať, že či sú ťažké alebo či to v pohode dám... a ešte jedna vec.. tiež chcem ísť na účto - auditorstvo.. ale rozmýšľam, že ak si nájdem prácú po skončení 1. stupňa tak by som šiel druhý študovať externe.. dá sa to zvládnuť ? tak nakoniec ešte jedná vec máš prácu ? našiel si si uplatnenie skoro po škole alebo už cez školu ?
@janessn na matike zamakaj, pokial ti nejde. Zidu sa ti pevne zaklady, hlavne na FHIcke, tam sa matike nevyhnes po jednom semestri.. ak ti nejdu nejake veci tak by som zvazovala doucko kym mas rok este
@janessn štúdium na fhi je najnáročnejšie z celej Ekonomickej univerzity, hneď v prváku bolo sito na matike. prijímačky si už veľmi nepamätám. neviem posúdiť náročnosť externého štúdia, keďže som bol na dennom. Ale po skončení školy mali firmy veľký záujem o túto školu. Uplatnenie som našiel už počas školy.
@armind Ďakujem za odpoveď... ešte ma napadlo.. vedel by si mi poradiť nejaký iný odbor resp. inú VŠ ak ma baví učto ? .. rozmýšľam, že ak nespravím prijimačky tak mi treba inú VŠ v Nitre je fajn učto ? i keď tam je len 1. stupeň..
@janessn isto to enskor ocenis tu matiku ja som sice na NHFke, no chcela som ist na FHI len som trosku dostala strach z trj fakulty a FHIcka je dobra v tom, ze tam potom mozes na ten audit dalej pokracovat a to je dost ziadany odbor a co sa tyka ucta na SVK, tak zrejme na tej FHIcke to je najlepsie...
matematika na FHI je uplne iny level ako OA takze na to ze ams 1 alebo 2 sa nespoliehaj
pre OA je iba ta metamtika kamenom urazu ostatne predmety budes zvladat pohode.. a uctovnictvo ako predmet budes mat az v tretom semestri a to len teoriu...automatizaciu ucta az vo stvtom semestri
@janessn FHIčka je bezkonkurenčná škola na Slovensku, dá ti komplexné vedomosti a znalosti z oblasti účta, daní, auditu. Kvalitní profesori, na prednášky chodia ľudia z praxe (z PWC, KPMG a iných audítorských spoločností)..
Ďakujem za info a to, že aké sú prijimačky mi nevie niekto povedať ? ľahké asi nebudú jak čítam ale tak či sa dajú zvládnuť alebo sa na ne treba poriadne pripraviť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
btw. tak priamo "JADROVA" fyzika to není,
(aj ked, ..jako sa to vezme.. 8)
pre OA je iba ta metamtika kamenom urazu ostatne predmety budes zvladat pohode.. a uctovnictvo ako predmet budes mat az v tretom semestri a to len teoriu...automatizaciu ucta az vo stvtom semestri
lebo praca v PWC, KPMG a iných audítorských spoločnostiach je praca snov ?
svoje know how ? uff ..dobre teda