Moja kamoška má v počítači 2 užívateľské účty: ,,Administrátor" a ,,Guest". ,,Administrátor" je na heslo, ktoré ZABUDLA a v Gueste nemôže nič inštalovať, pretože nie je Admin. Preto sa pýta, čo má s tým spraviť, aby sa dostala naspäť do Administrátora.? V
@2 mne sa to nestalo, pretože som neni taká blbá, aby som zabudla svoje heslo! a nechápem, prečo rozoberáte kto to písal, ide tu o ten problém, nie o kamošku...fakt jak keby to neni jedno
mno nejak mi to nejde tak ti to popíšem, ako si to pamätám ...
1. pri zapnutí kompu stláčaj kláves F10 (alebo 11, nie som si istý)
2. malo by ťa to prehodiť do menu, kde si zvolíš Núdzový režim (príp. Safe mode alebo tak podobne)
3. asi to bude písať kadejaké kraviny po obrazovke to bude bootovať ten núdzový režim, potom ťa to prehodí na prihlasovaciu obrazovku, kde by mal byť o jeden účet naviac - Administrator (je nezaheslovaný)
4. vojdeš tam, dáš Štart->Ovládacie panely-> oužívateľské účty ... a zmeníš heslo v tom tvojom konte
pochybujem, ak budeš postupovať podľa návodu, nemáš tam čo pokaziť
maximálne sa môžeš dostať do Obnovenia systému Windows, či čo, ale to neskúšaj hneď pri prihlásení sa ťa to bude pýtať, či to chceš spustiť, ale daj, že nie
musiš reinštal ako bolo vyššie spomenute a ked dačo chceš... tak hlavne to nechaj dakomu kto sa do toho vyzná po 2. píš v prvej osobe tj ja som zabudla heslo (čo je prakticky nemožné) ked ho používaš denne .... chlastala hlista
OPHCrack... pomocou toho zistis hesla ak niesu viac ako 16 miestne .. ale podla toho co pises tak pochybujem ze si budes vedet vobec napalit a strcit to CD pri starte do PC
alebo to rieš tak ze pri zapisovani hesla pre danych uzivatelov stlac kombinaciu klaves ctrl+alt+delete , delete.. do uzivatela napis "admin" prípadne "administrator" a daj ok .... prihlasis sa ako absolutny spraca pocitaca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
daj si facku
tvoja kamoska???to nevies povedat ,ze to potrebujes vediet ty???
@schizoofrenik (tajne sa pridavam k tebe suhlasim ale co uz narobime )
..kvak..
odpadol som
takžeee.
soy bratmm
ale inak
aký Windows to je? v XP sa to v pohode dá spraviť...
@2 mne sa to nestalo, pretože som neni taká blbá, aby som zabudla svoje heslo! a nechápem, prečo rozoberáte kto to písal, ide tu o ten problém, nie o kamošku...fakt jak keby to neni jedno
@malapohroma , súhlas
@drazoal nj, myslím, že má XPéčko, takže vieš ako na to?
myslím, že hej počkaj, skúsim to na svojom a napíšem pri tom návod ..
(inak prepáč, ak som ti skomolil nick
1. pri zapnutí kompu stláčaj kláves F10 (alebo 11, nie som si istý)
2. malo by ťa to prehodiť do menu, kde si zvolíš Núdzový režim (príp. Safe mode alebo tak podobne)
3. asi to bude písať kadejaké kraviny po obrazovke to bude bootovať ten núdzový režim, potom ťa to prehodí na prihlasovaciu obrazovku, kde by mal byť o jeden účet naviac - Administrator (je nezaheslovaný)
4. vojdeš tam, dáš Štart->Ovládacie panely-> oužívateľské účty ... a zmeníš heslo v tom tvojom konte
Pôjdem to dnes k nej vyskúšať. Nehrozí, že by som jej tým mohla pokašlať komp?
pochybujem, ak budeš postupovať podľa návodu, nemáš tam čo pokaziť
maximálne sa môžeš dostať do Obnovenia systému Windows, či čo, ale to neskúšaj hneď pri prihlásení sa ťa to bude pýtať, či to chceš spustiť, ale daj, že nie