Údržba, oprava, servis a ochrana PC - všetko automatika
Kto sa v tejto dobe nezaoberá servisom a takýmito vecami. Je to súčasť toho, že máme počítač. Treba sa aj o ten starať...pomaly už ako o psa . Automatická oprava počítačov je riešenie, ktoré som prednedávnom objavila. Je to v podstate taký malý technik, k
@pogotrains v žiadnom prípade túto službu nevyužívajte, len magor by si za to platil také nekresťanské peniaze, a keď ešte raz uvidím že tento debilný nitrančan bude spamovať fóra, tak ten jeho pridrbaný program stiahnem a spolu s crackom uploadnem na share servery a zalinkujem to na všetky fóra ktoré poznám a potom možno začne aj rozum používať...
pocuvaj, stala sa mi vec, ze mi pomalicky zacina odchadzat baterka v booku... zachrani to tento maly technik? vydrzi mi notebook zase 2 hodiny miesto 12 minut?
@fanklublbl vies co? brat ma svoj pc, ja mam svoj, ja si radsej pc defragmentujem, prejdem esetom, spybotom a je klud len si pamatam, ze som take okno videla na bratovom monitore a pochybujem silne ze on zaplatil co len cent
@sandy114 tak ono to nie len len o defragmentácii a odstránení vírusov či spywaru, komplexnejšie programy toho majú v sebe viac, čiže nemíňaš na údržbu vôbec žiadny čas... no chápem Tvojho bráchu, rozmýšľam podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
asi tazko