teším sa, pretože konečne vypadnem z nášho zapadákova, teším sa, pretože idem do úplne nového prostredia, medzi ľudí, ktorých nepoznám a teším sa, že škola konečne ukončí túto nekonečne sa tiahnucu nudu Moje schizofrenické ja sa však neteší, pretože sa týchto neznámych vecí trochu bojí a zároveň sa mu začína táto prázdninová nuda celkom páčiť, čo je smutný fakt, podporujúci moju lenivosť
božééé ... ja nastúpim ako prváčka na gympl a no neviem neviem jak to dopadne.. ked budem s najkamoškou v triede tak to bude prča . . a ked nie tak sa unudim asi ...ale tešiť sa tešim len na spoločne travene chvile a na tie hovadiny a nove predmety učitelov a podobne ... no fuj ..tým možem osrať anál už teraz... D
no aj hej..uz som dlho nevidela spoluziacky, uz sa tesim ako budeme zas meskat na prednasky, ako budeme v mraze pred nejakou skuskou fajcit.. a tak...ale myslim ze ma to po tyzdni prejde..
Ehm... Doma som od polky mája a síce brigádujem, ale už mi to teraz príde... dlho Nepovedala by som, že sa teším... myslím, že sa viac bojím
Ale konečne sa uskutoční môj velkolepý odchod na vš (no dobre, tak velkolepý zase nebude a všetko to bude také new atd atd atd... takže sa bojím, ale zároveň aj teším, že to bude niečo nové ako stredná
vlastne sa tam aj celom teším v podstate moja škola je o tom že sa chodí na súťaže a také a hentaké akcie teda pri troške snahy človek nemusí robiť nič
a ešte kej tam má človek aj pár kamošov ktorý sú cez prázdniny preč tak sa tam je prečo tešiť a hlavne sa teším do školy preto lebo sa vrátim z tejto slnečnej pustatiny tam kam patrím
ja sa tesim! ano! nikdy by som si to nemyslela, ze nieco take vyjde z mojich ust, ale nasa skola je tak genialna a este genialnejsii ludia v nej, ze sa tam neda netesit a este jeden dovod, kedze som na intraku, vsetci moji diUni typci byvaju daleko (ano, zasraty vychod) takze sa tu strasne nudim. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
nie neteším sa vôbec do toho pekla!
@ psycholilithka @ vewe držím palce
Neteším, lebo mi skončia prázdniny.
Ale konečne sa uskutoční môj velkolepý odchod na vš (no dobre, tak velkolepý zase nebude a všetko to bude také new atd atd atd... takže sa bojím, ale zároveň aj teším, že to bude niečo nové ako stredná
a ešte kej tam má človek aj pár kamošov ktorý sú cez prázdniny preč tak sa tam je prečo tešiť a hlavne sa teším do školy preto lebo sa vrátim z tejto slnečnej pustatiny tam kam patrím
Budem mať viac hodín angličtiny, budem chodiť do akadémie na angličtinu a budem si robiť vodičák.. Už od začiatku prázdnin básnim o septembri
@littlealien presne o tom hovorím proste kolektív všetko. a uz len dva roky a vsetko bude preč